Thursday , March 28 2024

INGROPATI IN DATORII – Foresta, obligată la plata a 25.000 de lei către foștii antrenori Popovici și Gireadă

Foresta - Popovici-Gireada

Foresta a mai primit o lovitură, după ce Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal a decis să dea câștig de cauză antrenorilor Cristian Popovici și Marius Gireadă în litigiul pe care aceștia îl au cu clubul sucevean.

Astfel, în urma hotărârii de joia trecută, Foresta este obligată să le achite foștilor tehnicieni de pe Areni suma totală de 25.700 de lei.

Cristi Popovici ar avea de încasat 16.200 de lei, dintre care 13.000 de lei reprezintă salariile restante pe două luni și jumătate, iar restul de 3.200 de lei reprezintă prime de joc. In ceea ce-l privește pe Marius Gireadă, acesta ar avea primit de la clubul sucevean 9.500 de lei, dintre care 6.300 de lei reprezintă salariile pe martie, februarie și jumătate din ianuarie, iar 3.200 de lei prime de joc. In plus, Foresta mai are de achitat Federației Române de Fotbal 800 de lei ca și taxă de procedură pentru judecarea celor două cazuri.

Clubul sucevean are termen până joi, 18 ­fe­bruarie, să depună recurs la cele două decizii ale Comisiei de Soluționare a Litigiilor.

In urmă cu o săptămână, CNSL i-a dat dreptate jucătorului Marius Matei într-un alt litigiu cu Foresta, obligând clubul sucevean la plata sumei de 3.800 de lei către actualul atacant de la Luceafărul.

Conform regulamentului, dacă ACS Foresta nu-și achită datoriile în termen de 30 de zile de la data comunicării hotărârii definitive a CNSL, va fi amendată cu 3.000 de lei. După alte cinci zile, i se va interzice dreptul de a mai efectua transferuri și va fi depunctată cu câte două puncte la fiecare două săptămâni de întârziere a plății integrale a datoriilor. Sancțiunile de mai sus se vor aplica timp de 90 de zile, după care echipa va fi exclusă din toate competițiile. (Dănuț CHIDOVET)

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …