Thursday , March 28 2024

Helmut Duckadam, noul preşedinte al Stelei

.

Helmut Duckadam a acceptat să fie preşedintele clubului de fotbal Steaua Bucureşti şi s-a declarat onorat de oferta pe care i-a făcut-o patronul George Becali.
‘Gigi Becali m-a sunat aseară (marţi seară. n.red.) la telefon şi mi-a propus preşedinţia clubului. Fără îndoială că propunerea a fost una surprinzătoare, dar am acceptat-o imediat, deoarece mă simt foarte onorat să devin preşedintele acestui club. Pe de altă parte, însă, trebuie să recunosc lucrul acesta, m-a gândit şi la faptul că în sfârşit a venit şi vremea mea’, a declarat telefonic miercuri, pentru AGERPRES, noul preşedinte al FC Steaua, Helmut Duckadam.
În continuare, cel supranumit ‘Eroul de la Sevilla’ a spus că, imediat după ce a încheiat convorbirea telefonică cu Gigi Becali, şi-a făcut bagajele, şi-a îmbrăţişat fetiţa şi soţia pe care le-a lăsat acasă la Semlac (comuna natală. n.red.) şi a plecat la Bucureşti pentru a prelua preşedinţia clubului.
În ceea ce priveşte viitorul clubului, Helmut Duckadam a afişat un optimism ponderat.
Helmut Duckadam a mai colaborat cu Gigi Becali, atât în plan politic, fiind preşedintele Filialei Arad a PNG, cât şi în plan sportiv, el lucrând o vreme ca şi scouter (căutător de talente) pentru clubul Steaua.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …