Thursday , March 28 2024

Handbaliștii de la CSU Suceava au ratat promovarea în Liga Națională

Echipa antrenată de Adrian Chiruț a pierdut în ultima secundă, dintr-o aruncare de la 7 metri, cu scorul de 19 – 20, în fața celor de la CSM Focșani, în meciul decisiv al turneului de la Brașov

 Handbal. Suceava

CSU Suceava a ratat promovarea în Liga Națională de handbal masculin, după ce a pierdut sâmbătă seara, cu scorul de 19 – 20, în fața celor de la CSM Focșani, în meciul decisiv al turneului de la Brașov.

Echipa antrenată de Adrian Chiruț  (foto) a început în forță întâlnirea, iar după primul sfert de oră conducea cu trei goluri pe tabela de marcaj, după ce Cristi Bursuc puncta pentru scorul de 6 – 3 și obliga banca tehnică a vrâncenilor să ceară un prim time – out. La reluarea jocului, Burlacu a înscris pentru 7 – 3, dar universitarii s-au văzut egalați în minutul 26, la scorul de 8 – 8. Mai mult, CSM Focșani a încheiat prima repriză în avantaj, ex-suceveanul Eros stabilind scorul pauzei la 9 – 10.

In primele două minute din partea secundă, formația vrânceană și-a mărit avansul la trei lungimi, dar Olariu a egalat imediat la 12 – 12. Mai mult, extrema dreaptă a CSU Suceava și-a distanțat echipa la 17 – 15, în minutul 51, moment în care focșănenii au cerut timp de odihnă. La scorul de 19-19, universitarii au avut atacul, dar Marocico a parat, iar 18 secunde înainte de final mingea a ajuns in posesia vrâncenilor, care aveau să inscrie în ultima secundă, dintr-o aruncare de de la 7 metri.

CSU Suceava – CSM Focșani s-a terminat 19 – 20, un rezultat prin care vrâncenii își asigură rămânerea în Liga Națională.

CSU Suceava: C. Tcaciuc, Spiridon – Burlacu (5 goluri), Baican (4), Olariu (3), C. Bursuc (2), Petrea (2), R. Bursuc (1), Preda (1), Acatrinei (1), Costea, Aldica, Velea, I. Tcaciuc, Alexa și Oprea. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …