Friday , March 29 2024

Hagi, victorie in Cupa Turciei

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri seară, după meciul cu Denizlispor, scor 3-1, din Cupa Turciei, că se bucură că jucătorii săi au avut o reacţie frumoasă după ce scorul a devenit 1-1, informează site-ul oficial al clubului din Istanbul.

“Era foarte important să câştigăm. Consider că am jucat frumos, am alergat bine şi am avut ocazii de gol. Şi prestaţiile individuale ale jucătorilor au fost bune. Am făcut unele greşeli în prima repriză, când am oferit spaţii adversarilor. Dar mă bucur că jucătorii mei au reacţionat frumos după 1-1. Spun însă din nou că trebuie să muncim mai mult. Pentru că 8-9 jucători din lot sunt accidentaţi, trebuie să experimentăm mult. Încerc să găsesc soluţii”, a spus Hagi.

Potrivit tumgazeteler.com, Gheorghe Hagi a fost foarte tensionat la partida de miercuri. El şi-a certat jucătorii la fiecare greşeală şi chiar la un moment dat a ţipat la un cameraman, cerânud-i să nu îl mai filmeze.

Formaţia Galatasaray a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Denizlispor, într-un meci din Grupa 1 a Cupei Turciei, aceasta fiind a doua victorie a tehnicianului Gheorghe Hagi în cel de-al doilea său mandat la gruparea din Istanbul.

Golurile echipei pregătite de Hagi au fost reuşite de Elano ’26 şi Pino ’75, ’88, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Konuk ’69.

Aceasta este a doua victorie înregistrată de Galatasaray de la venirea lui Hagi, după cea din campionat, scor 2-1, cu Antalyaspor. Tot în campionat, Galatasaray a mai înregistrat de la preluarea echipei de către tehnicianul român o remiză, scor 0-0, cu Fenerbahce, şi o înfrângere, scor 0-2 cu Trabzonspor.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …