Friday , March 29 2024

Hagi, prima victorie la Galatasaray

La primul meci acasă cu Galatasaray Istanbul, Hagi a obţinut şi prima victorie. Antrenorul român şi-a condus echipa spre succes în partida ci Antalyaspor şi Galata urcă pe locul 6, la două puncte de cupele europene. În schimb, în Germania, Stuttgartul lui Marica se bate la retrogradare.

Cu Hagi pe banca tehnică, Galata continuă să urce în clasamentul campionatului Turciei. A obţinut prima victorie după mai bine de patru săptămâni, 2-1 cu Antalyaspor, şi a ajuns pe locul şase, în preajma poziţiilor care asigură prezenţa în cupele europene.

Trupa lui Hagi a condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Servet Cetin, în minutul 31, şi Juan Pino, în minutul 34.

A trăit periculos în repriza secundă, când oaspeţii au egalat, dar Galatasaray a luat toate cele trei puncte şi Hagi a obţinut prima victorie în noul mandat pe Ali Sami Yen. Un alt antrenor român, Mircea Lucescu, este pe primul loc în Ucraina.

Cu Răzvan Raţ titular şi integralist, Şahtior Doneţk a învins cu 1-0 la Dniepr Dnepropetrovsk. A marcat Luiz Adriano, în minutul 26, iar avansul lui Şahitor faţă de Dinamo Kiev este de opt puncte. În Germania, VfB Stuttgart, fără Ciprian Marica, a pierdut al şaptelea meci în acest sezon de Bundesliga.

Echipa a fost învinsă la Wolfsburg, cu 0-2, şi rămâne pe locurile retrogradabile. Aproape de zona fierbinte rămâne şi FC Koln, în ciuda victoriei cu 3-2 obţinute în faţa lui Hamburg. Accidentat, fostul rapidist Alexandru Ioniţă, nu a fost inclus în lotul lui Koln.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …