Friday , March 29 2024

Hagi: A meritat să aştept în trei ani ca să antrenez din nou

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, joi, pentru Sport.ro şi Pro TV, că a meritat să aştepte trei ani pentru a antrena din nou, el urmând să fie prezentat oficial la Galatasaray, unde se află la al doilea mandat.

“Sunt foarte fericit! A meritat să aştept 3 ani ca să antrenez din nou”, a spus Hagi pentru Sport.ro şi Pro TV. Tehnicianul român Gheorghe Hagi va semna, vineri, la ora 15.30, în cantonamentul de la Florya, un contract cu gruparea turcă Galatasaray. Alături de Hagi, la evenimentul de la Florya va participa şi fostul său coechipier, turcul Tugay Kerimoglu, care va fi antrenor secund.Hagi revine la conducerea tehnică a echipei Glatasaray după ce a mai antrenat-o în perioada 2003-2004. În mandatul anterior, el a preluat echipa de la Fatih Terim, în martie 2004, în etapa a XXVII-a a sezonului 2003/2004, când gruparea turcă se afla pe locul şase, poziţie pe care a şi terminat întrecerea internă în acea ediţie.

În sezonul 2004/2005, Hagi şi Galatasaray au câştigat Cupa Turciei, după victoria obţinută în finala disputată cu Fenerbahce Istanbul, scor de 5-1. În prima ligă turcă, Galata a terminat sezonul pe locul trei, la patru puncte de campioana Fenerbahce. La sfârşitul campionatului, Hagi a fost obligat să demisioneze, fiind înlocuit de belgianul Eric Gerets.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …