Thursday , April 25 2024

“Gogoașă”, fostul portar de la Rapid CFR Suceava, condamnat la un an și două luni de închisoare

Fostul goalkeeper de pe Areni, Andrei Preda, este acuzat că a bătut două persoane cu o bâtă de baseball, în plină stradă, la Craiova. In perioada petrecută la Suceava, “Gogoașă” era cunoscut pentru numeroasele scandaluri provocate în cantonamentul echipei, dar și prin disputele pe care le-a avut cu galeria și presa locală Gogoasa - Andrei-Preda

Andrei Preda (29 de ani) fostul portar al echipei Rapid CFR Suceava, a fost condamnat de către Judecătoria Craiova la un an și două luni de închisoare cu executare. Fostul goalkeeper de pe Areni este acuzat că, în toamna anului 2015, a bătut două persoane, frate și soră, cu o bâtă de baseball, în plină stradă. Hotărârea Judecătoriei Craiova nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel.

Anchetatorii au reținut că, în seara zilei de 12 octombrie 2015, în parcarea unui bloc din cartierul craiovean Brazda lui Novac, a izbucnit o altercație între Andrei Romis Preda și un craiovean. Motivul ar fi fost faptul că acesta din urmă a claxonat după ce îi fusese blocată mașina în parcarea unui bloc de locuințe. „Pentru a atenționa persoana care îi blocase autoturismul, a claxonat de mai multe ori, împrejurare în care inculpatul Preda Romis Andrei a ieșit în fața imobilului și i-a adresat cuvinte jignitoare. Urmare a faptului că partea civilă i-a adresat, la rândul său, cuvinte jignitoare, inculpatul Preda Romis Andrei a mers la locuința sa, de unde a revenit având asupra sa o bâtă de baseball din aluminiu. Inculpatul a lovit partea civilă cu pumnul și bâta de baseball în zona capului și peste corp“, au reținut procurorii în rechizitoriul întocmit. În timpul scandalului a fost lovită și sora bărbatului agresat, care a intervenit să-i despartă pe cei doi, notează Gazeta de Sud.

Andrei Preda, poreclit “Gogoașă”, a evoluat pentru Rapid CFR Suceava un sezon și jumătate, reușind să promoveze cu gruparea de pe Areni în Liga a II-a în vara anului 2012.

In perioada petrecută la Suceava, Andrei Preda s-a “remarcat”  și prin numeroasele scandaluri provocate în cantonamentul echipei, precum și prin disputele pe care le-a avut cu galeria și cu presa locală. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …