Friday , April 19 2024

Gigi Becali despre huiduielile la adresa lui finei sale, Firea: I-am dat mesaj. Ea a gresit cand a iesit cu Dragnea la mitingul PSD ala de rusine

Patronul FCSB crede ca Firea a gresit cand s-a afisat alaturi de Liviu Dragnea la mitingul PSD, iar asta i-a atras fluieraturile de pe National Arena la festivitatea organizata in onoarea Simonei Halep.

halep-firea

“E fina mea si o iubesc si imi pare rau de ea pentru ca munceste foarte mult, doar ca nu se face. A gresit si nu ca a gresit. A gresit cu o seara inainte cand a iesit pe scena cu Dragnea. Eu nu pot sa-i dau ei sfaturi. Dar orice om se afiseaza cu Dragnea va fi hulit toata viata in Romania. Primar fiind, era normal sa ii dea cheia orasului.

Ea a gresit cand a fost pe scena si a recitat cu Liviu Dragnea. Mitingul PSD ala de rusine, ea a participat la mitingul rusinii si apoi a mers la Simona Halep. Era normal sa ii dea cheia orasului Simonei Halep, nu vad nimic gresit. Greseala e cand apare la TV, la Parlament sau la sedinta PSD langa Dragnea la un metru. Langa Dragnea nu trebuie sa stai nici la 50 de metri!

I-am dat un mesaj ca imi era mila de ea, i-am zis ca o sa treaca si ca nu trebuia sa mearga cu o zi inainte. Miting inseamna ca ne strangem noi. Cand te iau de acasa cu masina si iti dau carnati si nu stiu unde ma duci nu e miting”, a spus Gigi Becali la Ora exacta.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …