Thursday , March 28 2024

FRF a lansat contul oficial de Facebook al echipei naţionale de fotbal a României

facebook-nationala

Federaţia Română de Fotbal a lansat, marţi, contul oficial de Facebook al echipei naţionale a României, prin intermediul căruia suporterii vor putea afla informaţii despre prima reprezentativă şi vor avea posibilitatea de a participa la concursuri cu premii.

“Începând de astăzi (n.r. – marţi), fanii echipei naţionale a României vor putea fi conectaţi în timp real cu toate evenimentele din jurul echipei naţionale şi a acţiunilor tricolorilor prin intermediul paginii oficiale de Facebook. Pagina poate fi accesată la adresa https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial şi, pe lângă cele mai noi informaţii despre jucătorii naţionalei şi partidele pe care le dispută aceştia, va găzdui şi diferite concursuri cu premii pentru toţi suporterii echipei naţionale”, se menţionează pe site-ul oficial al FRF.

Contul de Facebook al reprezentativei conduse de Victor Piţurcă are la câteva ore de la lansare 178 de aprecieri din partea suporterilor, dar şi a trei jucători, Ciprian Marica, Florin Maxim şi Gabriel Torje.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …