Friday , April 26 2024

Fotbalul de Liga a III-a revine la Rădăuți

In prima apariție în fața propriilor suporteri de la promovare, CSM Bucovina primește astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal, vizita brașovenilor de la FC Hărman Liga 3. Bucovina-Radauti-tribuna

CSM Bucovina Rădăuți primește astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal, vizita brașovenilor de la FC Hărman, în prima apariție stagională a “alb-albaștrilor” în fața propriilor suporteri de la promovarea în Liga a III-a.

Iulian Ionesi se așteaptă la un meci dificil în compania unei echipe ardelene care a ratat în ultima etapă a sezonului trecut accederea în eșalonul secund și care are în componență câțiva jucători cu nume în fotbalul românesc, precum Mugurel Buga, Florin Stângă sau Andrei Poverlovici. “Sper să vină cât mai multă lume la stadion la primul nostru meci de la revenirea în Liga a III-a. Va fi un meci bun, dar îi asigurăm pe suporteri că vom da totul pe teren pentru a scoate un rezultat bun”, a declarat Ionesi, incert pentru meciul de azi din cauza unei accidentări.

Daniel Bălan va putea miza în schimb pe doi jucători noi, ambii în vârstă de 20 de ani, este vorba de mijlocașul Cristian Timiș și de atacantul Ionuț Macovei, transferați de la divizionara a treia Nuova Mama Mia Becicherecu Mic.

cl liga 3

Programul etapei a III-a:

CSM Roman – FK Miercurea Ciuc

FC Odorheiu Secuiesc – Metalosport Galați

CSM Focșani – Oțelul Galați

Bucovina Rădăuți – FC Hărman

Sănătatea Darabani – Aerostar Bacău

Avântul Valea Mărului – Sporting Liești

KSE Târgu Secuiesc – Olimpic Cetate Râșnov

CSM Pașcani va sta în această rundă.

(Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …