Thursday , April 18 2024

Foresta, umilită la Piatra Neamț

Echipa antrenată de Petre Grigoraș a fost surclasată sâmbătă, pe terenul Ceahlăului, cu scorul de 1-5, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii a III-a. Unicul gol al “galben-verzilor” a fost marcat de Drugă, din penalty. Foresta a evoluat din minutul 53 cu un jucător mai puțin pe teren, după eliminarea “nervosului” Vițelaru

Foresta a suferit o nouă înfrângere rușinoasă în deplasare, echipa condusă de Petre Grigoraș fiind surclasată, cu scorul de 1-5, în meciul disputat sâmbătă, pe terenul Ceahlăului, în etapa a VIII-a a Ligii a III-a.

Extrem de motivată, formația nemțeană a deschis scorul încă din minutul 2, prin M’Barga, care a transformat un penalty acordat pentru un fault comis de Vițelaru. Scenariu s-a repetat la poarta opusă, în minutul 33. Cerlincă a căzut în careu la o intrare a lui Andreș, centralul botoșănean Bogdan Jijiie a indicat punctul cu var de la 11 metri, de unde Drugă nu l-a iertat pe celălalt căpitan, Barna, pentru 1-1 la pauză.

Ceahlăul a revenit la conducere pe tabelă de patru minute de la fluierul de start al reprize secunde, când întreaga apărare a oaspeților a stat și s-a uitat cum Toma înscrie cu un șut plasat din marginea careului. Colac pentru pupăză, în minutul 53, Foresta a rămas cu un jucător mai puțin pe teren, Vițelaru văzând direct cartonașul roșu după ce l-a lovit cu palma peste față pe M’Barga, în momentul în care meciul era oprit pentru o lovitură liberă în favoarea “galben-verzilor”. Cu un jucător în plus pe gazon, gazdele au defilat în ultima jumătate de oră.

Fomba a dus scorul la 3-1, după ce a ciupit o minge din șase metri, Luboya a marcat apoi cu noroc, după un corner și tot atacantul congolez a închis tabela cu o lovitură de cap de la mare distanță.

Ceahlăul – Foresta s-a terminat 5-1 și, odată cu acest rezultat, formația suceveană și-a compromis în mare parte șansele de promovare, fiind acum la 10 puncte de primul loc, ocupat de Aerostar.

Foresta a început în formula: Cărbune – Sumanariu, Ichim, Vițelaru, Drugă – Celeadnic, Stănescu – Cerlincă, Rigoni, Hagiu – Martin. Antrenor: Petre Grigoraș. Au mai intrat: Căinari, Marin, Pipos și Pavel.

În runda următoare, Foresta va primi sâmbătă, pe stadionul Areni, vizita ultimei clasate, CSM Pașcani. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Dan EŞANU)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …