Friday , April 19 2024

Foresta şi Dacia Unirea Brăila deschid anul fotbalistic 2018 pe stadionul Areni

Cele două formaţii se întâlnesc astăzi, de la ora 11.00, în prima etapă programată în acest an în Liga a II-a. “Imi doresc din toată inima să începem anul cu o victorie”, declara antrenorul Florentin Petre. “Galben-verzii” au intrat în cantonament cu un lot de 18 jucători, din care lipseşte bulgarul Ivan Makriev, căruia nu i-au sosit actele de transfer. 10 lei e biletul de intrare la meciul cu BrăilaLiga2. Foresta

Gata cu pauza competi­ţională şi cu meciurile fără miză. Din acest weekend se joacă pe puncte la matineu. Pe stadionului Areni, anul fotbalistic 2018 este deschis de partida dintre Foresta şi Dacia Unirea Brăila, programată astăzi, de la orele 11.00, în cadrul etapei cu numărul 22.

Cu un lot schimbat aproape pe jumătate şi o pregătire de iarnă cu doar două meciuri amicale, trupa antrenată de Florentin Petre începe partea a doua a campionatului cu gândul de a evita ultimele trei locuri ce duc în Liga a III-a.

“Imi doresc din toată inima să începem anul cu o victorie, chiar dacă ne aşteaptă un meci dificil în compania unei contracandidate la evitarea retrogradarii. Sper să vină cât mai multă lume la stadion, iar publicul să ne împingă, dacă se poate, spre victorie. Sunt trei puncte foarte importante puse în joc şi avem nevoie inclusiv de sprijinul suporterilor pentru a le câştiga”, declara antrenorul Florentin Petre.

In condiţiile în care fundaşului bulgar Ivan Makriev nu i-a sosit cartea verde, Florentin Petre a intrat aseară în cantonament la pensiunea Magic Bucovina cu următorul lot de jucători: Began, Ursache – portari, Konate, Kharoubi, Movsysian, Renquin, Secrier, Lupuşor, Opriş, Muşea, Stănescu, Cerlincă, R. Sumanariu, Dănilă, M. Matei, Nedelcu, Onofraş şi Mateciuc – jucători de câmp.

Foresta Suceava (echipa probabilă din meciul de astăzi): Began – Onofraş, Mateciuc, Konate, Secrier – Vl. Stă­nescu, Dănilă – Renquin, Kharoubi, Cerlincă – M. Matei.

“Galben-verzii” mai sunt în căutarea unui portar, a unui fundaş stânga şi a unui stoper, pentru ultimul post fiind în discuţii cu un fost jucător, senegalezul Issaga Diallo.clasament foresta

 Programul etapei a XX-a:

Foresta Suceava – Dacia Unirea Brăila

Stiinţa Miroslava – FC Argeş Piteşti

Pandurii Târgu Jiu – Metaloglobus Bucureşti

UTA Arad – Academica Clinceni

Sportul Snagov – Ripensia Timi­şoara

Politehnica Timişoara – Chindia Târgovişte

CS Afumaţi – CS Baloteşti

Dunărea CălăraşI – FC Hermannstadt Sibiu

Olimpia Satu Mare – CS Mioveni (neprogramat)

Luceafărul Oradea – ASA Târgu Mureş (neprogramat)

In meciul direct din tur, juniorii Forestei au pierdut la Brăila cu scorul de 1-9, golul de onoare al “galben-verzilor” fiind marcat atunci de Cătălin Coroamă. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …