Thursday , April 25 2024

Foresta și CSM Râmnicu Sărat deschid etapa pe stadionul Areni

Cele două formații se înfruntă mâine, de la ora 15.00, într-un meci din runda a XIX-a a Ligii a III-a. “Jucăm din nou acasă, venim după două etape fără victorie și vom face tot posibilul să câștigăm. Trebuie să fim concentrați pentru că pot apărea surprize neplăcute dacă nu tratăm meciul cu seriozitate”, a declarat antrenorul Selim Benachour  

Foresta și CSM Râmnicu Sărat deschid etapa a XIX-a a Ligii a III-a, cele două formații urmând să se înfrunte mâine, pe stadionul Areni, cu începere de la ora 15.00. Selim Benachour le cere concentrare maximă jucătorilor săi în încercarea de a bifa a doua victorie în retur.

“Jucăm din nou acasă, venim după două etape fără victorie și vom face tot posibilul să câștigăm acest meci. Trebuie să fim concentrați pentru că pot apărea surprize neplăcute dacă nu tratăm meciul cu seriozitate. Aveam alte așteptări de la acest început de retur, dar este o echipă nouă, cu zece jucători noi și avem nevoie de o anumită perioadă de timp să ne omogenizăm. Nu ne-am simțit confortabil nici în pregătirea de iarnă, pentru că de aproape trei luni ne antrenăm numai pe sintetic și din această cauză au apărut accidentări”, a spus antrenorul Forestei.

Cu trei goluri și trei penalty-uri obținute, Robert Martin este jucătorul momentului pe Areni. “Eu doar încerc să-mi fac datoria de atacant. Pentru asta sunt plătit. Sper să continui tot așa. Avem nevoie de victorie în meciul de vineri. Vom întâlni o echipă din subsolul clasamentului, genul de echipă care nu ne lasă să jucăm, dar, dacă vom începe sus, ne vom face singuri meciul ușor. Depinde doar de atitudinea noastră”, a spus Robert Martin înaintea meciului de mâine.

În altă ordine de idei, conducerea Forestei a reușit în ultimele zile să atragă lângă echipă doi noi sponsori, este vorba de Diasil și de Carpatis. “Ne bucură că mediul de afaceri sucevean este alături de noi. Le mulțumim celor care s-au alăturat proiectului. Este nevoie de toată susținerea dacă vrem să ne îndeplinim obiectivele din sezonul viitor”, a precizat vicepreședintele clubului Foresta, Mihai Ungurian.   (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …