Wednesday , April 24 2024

Foresta și-a întărit lotul cu doi jucători de la SC Bacău

Foresta - Masella

Mijlocașul Lucian Dumitriu (23 de ani) și fundașul italian Alessandro Masella (19 ani – foto) au fost aduși la echipa suceveană la sugestia antrenorului Cristi Popovici. Oficialii de pe Areni s-au înțeles cu FC Viitorul pentru prelungirea împrumutului portarului Vlad Hânțăscu. In schimb, “galben-verzii” au renunțat la serviciile lui Ionuț Tomșa, Gheorghe Turda și Alexandru Creciunesc

Foresta Suceava și-a întărit lotul cu doi jucători pe care antrenorul Cristi Popovici i-a avut sub comanda sa în sezonul trecut la SC Bacău, e vorba de Lucian Dumitriu și italianul Alessandro Masella.

In vârstă de 23 de ani, Dumitriu evoluează pe postul de mijlocaș central și a bifat până acum peste 70 de meciuri la nivelul ligii secunde. In privința italianului Masella (19 ani), acesta este un produs al clubului Perugia, joacă pe postul de fundaș central, iar în România a mai evoluat pentru Ceahlăul Piatra Neamț și SC Bacău.

Totodată, oficialii grupării de pe Areni s-au înțeles cu FC Viitorul pentru împrumutul pe încă un sezon a portarului Vlad Hânțescu, care se va bate pentru un loc de titular cu Toma Niga. Al treilea portar al Forestei va fi Daniel Zvoronciuc, promovat de la juniori. In contextul acestor mișcări de trupe, antrenorul Cristi Popovici a renunțat la trei dintre jucătorii din lotul cu care “galben-verzii” au început actualul sezon, este vorba de portarul Ionuț Tomșa, fundașul Gheorghe Turda și mijlocașul Alexandru Creciu­nesc. Niciunul dintre aceștia nu a apucat să debuteze în tricoul Forestei. In altă ordine de idei, Zimbrul Siret va fi în continuare “satelitul” grupării de pe Areni în Liga a IV-a. In privința grupelor de juniori ale Forestei, acestea vor evolua în campionatele naționale și județene în baza unei colaborări cu clubul Omnia, de pregătirea lor urmând să se ocupe Florin Cristescu, Ilie Gafencu și Laurențiu Andrieș.

In următoarea rundă din Liga a II-a, Foresta va primi sâmbătă, pe stadionul Areni, vizita celor de la CS Balotești. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …