Friday , March 29 2024

Foresta s-a întors cu coada între picioare de la Dorohoi

Echipa antrenată de Petre Grigoraș a fost umilită vineri, în fieful celor de la FC Botoșani II, cu scorul de 1-4, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Ligii a III-a. Unicul gol al “galben-verzilor” a fost marcat de Drugă, care a egalat situația în debutul reprizei secunde. Foresta s-a distanțat la șapte puncte de primul loc, iar promovarea devine o glumă pe Areni

Promovarea devine un vis tot mai îndepărtat pe Areni. Foresta a ajuns la o distanță de șapte puncte de primul loc, după ce a pierdut în mod neașteptat meciul disputat vineri după-amiază, pe stadionul din Dorohoi, în fața formației FC Botoșani II, în etapa a VI-a a Ligii a III-a.

Petre Grigoraș a început jocul cu trei fundași centrali, îndeajuns de mulți să se dea cap în cap la faza din care Filip a deschis scorul în minutul 19. Celeadnic a fost mutat la mijlocul terenului pe finalul primei reprize, fără efecte pe tabelă și în jocul sub orice critică al oaspeților.

“Galben-verzii” au lăsat senzația că pot reintra în meci în debutul părții secunde, când Drugă a egalat situația dintr-un penalty acordat pentru un fault asupra lui Marin. A fost un simplu foc de paie, formația botoșăneană revenind în avantaj în minutul 66, când letonul Kolesovs a înscris cu capul din mijlocul careului, după un corner de pe partea dreaptă. Cu un om în plus după eliminarea lui Lungu, trimis la cabine după două cartonașe galbene, gazdele și-au dublat avantajul în minutul 78, chiar prin suceveanul Longher, care a marcat cu un șut din 15 metri la capătul unui contraatac. FC Botoșani II a mai profitat o dată de spațiile din defensiva suceveană în minutul 80, când Chică-Roșa a închis tabela cu un șut din marginea careului, deviat de Ichim în plasă.

S-a terminat 4-1, iar Foresta a plecat de la Dorohoi cu coada între picioare. Numai freze și figuri de naționala artiștilor pe capul multora dintre băieții lui Grigoraș, care joacă fotbal numai când nu trebuie.

Foresta: Ailenei – Celeadnic, Avrămia, Ichim – Onofraș, Pipoș, Stănescu, Lungu, Drugă – Marin, Martin. Antrenor: Petre Grigoraș. Pe parcursul meciului au mai intrat: June, Căinari, Pavel și Grumezescu.

In runda viitoare, Foresta va primi sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Areni, vizita nou-promovatei Ozana Târgu Neamț. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …