Saturday , April 20 2024

Foresta s-a despărțit de opt jucători în pauza de iarnă

Conducerea de pe Areni a reziliat contractele cu portarii  George Niga și Alexandru Cotună, fundașul Ion Ghimp și mijlocașii Robert Beldiman, Laurențiu Roman, Claudiu Aioanei, Fares Djermounde și Ryad Parouty. “Galben-verzii” se reunesc luni, 21 ianuarie 

Dacă jucătorii și stafful tehnic sunt în vacanță până pe data de 21 ianu­arie, conducerea tehnică a Foresta și-a reluat deja activitatea la club. Reveniți la treabă, oficialii de pe Areni au luat și primele măsuri după un tur dezamăgitor de campionat, încheiat de “galben-verzi” pe un modest loc 6 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a. Astfel, au fost reziliate contractele a opt jucători din lot, este vorba de portarii George Niga și Alexandru Cotună, de fun­dașul Ion Ghimp și de mijlocașii Ro­bert Beldiman, Laurențiu Ro­man, Claudiu Aioanei, Fares Djermounde și Ryad Parouty.

“La fiecare meci avem voie să trecem pe foaia de joc doar șase ju­cători străini, așa că am decis să renunțăm și la Parouty, care putea evolua doar ca mijlocaș la inchidere, un post pe care avem și alte soluții în lot”, a precizat președintele executiv al clubului Foresta, Andrei Ciutac.

Vor doi jucători de la LPS Suceava

La capitolul achiziții, “galben-verzii” au reușit să aducă deocamdată doar un singur jucător, este vorba de portarul Ionuț Logofătu. Lista de transferuri este însă deschisă, iar în fruntea ei se află doi jucători de perspectivă de la LPS Suceava: portarul naționalei de juniori a Republicii Moldova, Augustin Cărbune, și mij­locașul Daniel Bejenar.

“Voi avea o discuție cu domnul director Ioan Radu în cursul zilei de vineri și sper să se concretizeze transferurile celor doi. Suntem în negocieri avansate și cu alți jucători, dar nu vrem să le anunțăm numele până nu semnează cu clubul nostru. De asemenea, este posibil să mai apară și unul-doi străini în lot”, a spus Andrei Ciutac.

Reunirea lotului are loc pe 21 ianuarie

“Galben-verzii” vor reveni la antrenamente sub comanda lui Selim Benachour, Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță luni, 21 ianuarie și, după o scurtă perioadă de reacomodare la efort, se vor pregăti în regim de cantonament la Suceava. În luna februarie, gruparea suceveană are în plan disputarea a cinci-șase amicale.

Foresta va începe returul Ligii a III-a pe 2 martie, când pe Areni va poposi echipa secundă de la FC Botoșani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …