Tuesday , April 23 2024

Foresta revine pe Areni pentru meciul de mâine cu CSM Focșani

Cele două formații, vecine de clasament, se întâlnesc mâine, de la ora 15.00, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii a III-a. “Trebuie să facem tot posibilul să luăm cele trei puncte. Avem nevoie de rezultate dacă vrem să atragem publicul alături de noi”, consideră fundașul Andrei Vițelaru 

Foresta revine la sfâr­șitul acestei săptă­mâni în fața propriilor suporteri pentru me­ciul cu CSM Foc­șani, programat mâine, cu în­­­cepere de la ora 15.00, pe sta­dionul A­reni, în ca­drul etapei a XVIII-a a Ligii a III-a.  “Galben-verzii” vor să facă uitat “accidentul” din runda trecută, când s-au întors cu un singur punct de la Fălticeni.

“Ne propunem să ștergem rezultatul din meciul cu Fălti­ceni, unde nu am avut atitudine și am avut probleme în special la finalizare. Trebuia să scoatem mai mult decât un egal acolo. Acum ne așteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe care vine după două victorii. Am studiat adversarul. E periculos la fazele fize, pornește construcția jocului de jos, din apărare și are doi jucători decisivi pe care trebuie să-i anihilăm. Ne vom construi tactica astfel încât să câștigăm sâmbătă”, a spus antre­norul Selim Benachour.

Andrei Vițelaru consideră că ga­zonul de pe Areni va avantaja jocul de posesie al Forestei. “Noi ne bazăm pe un joc de posesie, joc pe care nu am putut să-l punem în practică la Fălticeni din cauza gazonului. Asta ne-a costat două puncte. Acum ne așteaptă un meci mai greu, cu o echipă bună a campionatului și trebuie să facem tot posibilul să luăm cele trei puncte. Avem nevoie de rezultate dacă vrem să atragem publicul alături de noi”, a declarat experimentatul fundaș al Forestei.

“Trebuie să demonstrăm că rezultatul de la Fălticeni a fost doar un accident. Trebuie să ne schimbăm atitudinea, mai ales că întâlnim o echipă ceva mai pu­ternică”, a completat mijlocașul Alexandru Vremea.

Cu două go­luri marcate și trei penaltyuri ob­ți­nu­te în pri­mele două eta­pe ale sezonului de pri­măvară, atacantul Robert Mar­­tin se anunță principalul pericol la poarta vrân­­cenilor. “Mar­­­tin este într-o formă bună și sper să o țină tot așa. Este pariul meu de când am venit la Suceava. Chiar dacă mai face și acum greșeli, joacă mai relaxat, iar golurile marcate în dau și mai multă încredere”, consideră Selim Benachour.

Şeful băncii tehnice de pe Areni nu va putea conta pe trei jucători la meciul de mâine. Rigoni și Lungu sunt în continuare accidentați, în timp ce Artenie este suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene.

În meciul tur, în prima deplasare din acest sezon, Foresta pierdea la Focșani, în inferioritate numerică, cu scorul de 0-1, printr-un gol marcat de Ştefan Lupu, în minutul 87. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …