Friday , April 19 2024

Foresta revine astăzi pe Areni pentru meciul cu CSM Roman

Cele două formații se întâlnesc, de la ora 17.00, într-un meci din etapa a V-a a Ligii a III-a. “Nu avem voie să pierdem puncte”, a spus antrenorul Selim Benachour. In alte două meciuri programate la aceiași oră, Bucovina Rădăuți primește vizita liderului Oțelul Galați, în vreme ce Şomuz Fălticeni înfruntă, pe teren propriu, formația Metalul Buzău

Foresta revine la sfârșitul acestei săptămâni pe stadionul Areni pentru meciul cu formația CSM Roman, programat astăzi, de la ora 17.00, în cadrul etapei a V-a a Ligii a III-a.

“Galben-verzii” nu-și permit niciun pas greșit dacă vor să rămână în plutonul fruntaș al seriei întâi. “Suntem la a doua apariție pe Areni și nu avem voie să pierdem puncte. Ne-am propus să câștigăm toate meciurile de acasă. Am muncit toată săptămâna la antrenamente, pentru că știm că nu ne așteaptă un joc facil. Romanul nu este o echipă ușor de bătut”, a declarat antrenorul Selim Benachour.

Şeful băncii tehnice de pe Areni nu va putea miza în jocul de astăzi pe aportul lui Andrei Mateciuc, Martin și Ghimp.

Rădăuțenii i-au pus gând rău liderului Oțelul Galați

Bucovina Rădăuți este în fața primului examen dificil din campionat, trupa antrenată de Dorin Goian urmând să dea piept astăzi, cu începere de la ora 17.00, pe stadionul “Municipal” cu liderul la zi al clasamentului, Oțelul Galați.

“Jucăm cu liderul seriei și sperăm să ne putem ridica la nivelul importanței ­meciu­lui. Eu am încredere în băieți că vor face un joc bun și vor scoate un rezultat bun. Şi nu mă refer la un egal, ci la o victorie. Am încredere că vom fi prima echipă care va marca în poarta Oțelului în această ediție de campionat”, a declarat antrenorul Dorin Goian.

în condițiile în care portarul Ionuț Puianu este suspendat câteva etape din cauza cartonașului roșu încasat după fluierul final al meciului de la Liești, gruparea rădăuțeană l-a reactivat de câteva zile pe Valentin Prutean, care are șanse mari să apere buturile Bucovinei în jocul de astăzi.

De partea cealaltă, fosta campioană a României vine la Rădăuți cu Marius Matei în avanposturi și cu un nou antrenor pe banca tehnică, este vorba de Alin Pânzaru.

Fălticenenii se consideră “outsideri” în meciul cu Metalul

Şomuz Fălticeni are o misiune complicată în încercarea de a bifa a doua victorie de la promovarea în Liga a III-a, trupa antrenată de Radu Anania urmând să primească în etapa a V-a vizita celor de la Metalul Buzău, într-un meci programat astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul Tineretului.

“Ne vom apăra șansa, chiar dacă suntem outsideri în fața Metalului, o echipă bine închegată. Sper să fim mai eficienți în fața porții odată cu revenirea lui Padovei, care s-a antrenat normal în ultimele zile. Acolo am suferit cel mai mult în primele patru etape, în care am marcat un singur gol, și acela din penalty”, a spus antrenorul Anania.

Programul etapei a V-a:

FC Botoșani II – Sporting Liești

Sănătatea Darabani – CSM Râmnicu Sărat

Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Pașcani

Bucovina Rădăuți – Oțelul Galați

Şomuz Fălticeni – Metalul Buzău

CSM Focșani – KSE Târgu Secuiesc

Foresta Suceava – CSM Roman

Gloria Buzău – Ştiința Miroslava

(Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …