Saturday , April 20 2024

Foresta n-a găsit drumul spre gol la Liești

Echipa suceveană a remizat alb, scor 0-0, în meciul disputat sâmbătă, pe terenul celor de la Sporting, în cadrul etapei a VIII-a din Liga a III-a u Foresta a picat pe locul 7 în clasament 

Foresta Suceava a remizat alb, scor 0-0, în meciul disputat sâmbătă după-amiază, pe terenul gălă­țenilor de la CS Sporting Liești, în cadrul etapei a VIII-a din Liga a III-a.

Trupa antrenată de Selim Benachour, Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță și-a creat câteva ocazii bune pe parcursul primei reprize, când Bouadjia a încercat să-l lobeze pe portarul advers, dar i-a fost furată mingea, Grumezescu a trimis în plasa laterală din interiorul careului, Rigoni și-a încercat în două rânduri tirul de la distanță, iar Onofraș a fost blocat în momentul șutului de un fundaș al gazdelor.

“Galben-verzii” s-au tăiat în repriza secundă, când gaz­dele au solicitat penalty și acordarea celui de-al doilea cartonaș galben la o intervenție a lui Mateciuc în interiorul careului.

Sporting – Foresta s-a terminat 0-0, iar echipa suceveană coboară pe locul 7, la opt puncte în urma liderului Oțelul.

Foresta Suceava: Cotună – Ionescu, Celeadnic, Mateciuc, Nguyen – Seven, Pa­rou­ty – Bouadjila, Rigoni, Ono­fraș – Grumezescu. Bel­di­man și Artenie au intrat pe parcurs.

“Galben-verzii” au profitat de vizita în sudul Mol­dovei și au urmărit pe viu meciul dintre Oțelul și CSM Focșani, gălățenii urmând să poposească pe Areni sâmbăta viitoare.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …