Friday , April 19 2024

Foresta joacă pe terenul liderului Gloria Buzău

Cele două formații se întâlnesc astăzi, de la ora 14.00, într-un meci contând pentru penultima etapă a turului a Ligii a III-a. “Nu suntem victime sigure la Buzău. Sperăm să obținem un rezultat pozitiv”, a declarat președintele-executiv al Forestei, Andrei Ciutac 

Foresta are un examen extrem de dificil în penultima etapă a turului Ligii a III-a, trupa antrenată de Selim Benachour urmând să evolueze astăzi, cu începere de la ora 14.00, pe liderului la zi al clasamentului, Gloria Buzău.

“Galben-verzii” nu se consideră victime sigure în Crâng, unde speră să obțină cel puțin un punct. “Ne așteaptă un meci dificil, dar sperăm să obținem un rezultat pozitiv, având în vedere că echipa este pe un trend ascendent. Am reușit să legăm trei victorii în ultima perioadă și nu suntem victime sigure la Buzău. Cred că vom face o partidă bună, chiar dacă avem în continuare multe absențe în compartimentul ofensiv. Din păcate, aceasta a fost marea noastră problemă în acest tur. Nu am reușit să aliniem la niciun meci cea mai bună formație. Vor încerca să acoperim posturile deficitare în iarnă, astfel încât echipa să arate mult mai bine la startul sezonului de primăvară”, a declarat președintele clubului Fo­resta, Andrei Ciutac.

Formația suceveană nu va putea conta pe Rigoni, Bouadjila și Gru­me­­zescu, în vreme ce Lungu va face deplasarea de formă, moldoveanul nefiind refăcut complet.

Au accesat a doua tranșă de bani de la Primărie

Conducerea de pe Areni a vorbit și despre situația financiară a clubului și despre litigiile cu foștii angajați. “Am reușit să accesăm a doua tranșă din finanțarea acordată de Primărie. Este în derulare și sperăm să terminăm anul cu bine. Domnul primar a fost alături de noi în acest sezon și ținem să-i mulțumim pe această cale. Am reușit să solu­ționăm și toate litigiile, iar în acest moment nu mai există niciun memoriu. Niciun angajat sau fost angajat nu mai are de luat restanțe financiare de la clubul Foresta Suceava”, a precizat vicepreședintele Mihai Ungurian. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …