Friday , April 19 2024

Foresta, învinsă din două penalty-uri în amicalul cu Aerostar

Echipa suceveană a cedat sâmbătă, la Piatra Neamț, în fața divizionarei secunde, cu scorul de 2-4. “Galben-verzii” au fost egali cu trupa lui Florin Bratu până în minutul 60, în urma golurilor marcate de Artenie și Martin, dar a comis două penalty-uri din care “aviatorii” și-au asigurat victoria. Selim Benachour a lipsit de pe banca Forestei 

Foresta a suferit prima înfrângere de la startul pregătirilor de iarnă, după ce a pierdut în fața divizionarei secunde Aerostar Bacău, cu scorul de 2-4, într-un meci amical disputat sâmbătă, la Piatra Neamț.

Fără antrenorul principal Selim Benachour, care este așteptat să se întoarcă din Franța abia astăzi, “galben-verzii” s-au văzut conduși la jumătatea primei reprize cu scorul de 0-2, printr-o dublă semnată de Pop. Formația suceveană a redus din diferență până la pauză dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Artenie, și chiar a reușit să egaleze în debutul reprizei secunde prin Martin, care a finalizat o centrare trimisă de Gulei. Ghimp și portarul Logofătu au comis însă apoi două penalty-uri într-un interval de două minute, iar ex-forestierul Vraciu le-a fructificat în gol pe amândouă, stabilind scorul final la 4-2.

Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță au testat doi fotbaliști noi cu ocazia jocului de sâmbătă: Mocanu (CSM Roman) și Robciuc (LPS Suceava).

Foresta: Cărbune – Onofraș, Mateciuc, Vițelaru, Mocanu – Celeadnic – Robciuc, Vreme, Rigoni, Artenie – Pavel. În repriza a doua au mai intrat: Logofătu – Ionescu, Ghimp, Bejenar, Mateiciuc, Gulei și Martin.

Grumezescu șI Lungu au fost menajați la meciul cu Aerostar Bacău.

“Galben-verzii” se vor întoarce la Piatra Neamț pentru un meci amical cu gazdele de la CSM Ceahlăul, programat miercuri, de la ora 12.00. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Costi SOLOVĂSTRU)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …