Friday , March 29 2024

Foresta intră în linie dreaptă cu pregătirile pentru meciul cu Dinamo

Astăzi se vor monta primii stâlpi de structură ai nocturne mobile pe stadionul Areni, iar vineri dimineață vor fi scoase la vânzare biletele pentru meciul de miercurea viitoare 

Foresta intră în linie dreaptă cu pregătirile pentru meciul de gală cu Dinamo București, programat miercurea viitoare, de la ora 19.30, în nocturnă pe stadionul Areni. Conducerea “galben-verzilor” a trimis deja Federației Române de Fotbal certificatul care să ateste închirierea unei instalații mobile de iluminat, președintele Andrei Ciutac precizând că primii stâlpi ai nocturnei vor fi montați astăzi.

“În cursul zilei de miercuri vor fi montați primii stâlpi ai nocturnei, urmând ca luni să fie instalate și lămpile de iluminat. Marți se vor face primele probe, înainte de antrenamentul oficial”, a precizat Ciutac.

Conform primarului Ion Lungu, închirierea nocturnei s-a făcut prin programul SEAP și a costat municipalitatea aproape 50.000 de euro.

În ceea ce privește biletele, acestea vor fi puse în vânzare vineri dimineață, la ora 9.00, la poarta stadionului Areni, la următoarele prețuri: 50 de lei – tribuna I, 40 de lei – tribuna a II-a și 30 de lei – peluze. Dinamo a solicitat pentru galeria sa 350 de bilete din totalul de 6.000 pe care Foresta le scoate la vânzare. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

 

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …