Thursday , March 28 2024

Foresta începe seria meciurilor amicale

In primul test din această iarnă, echipa suceveană va înfrunta astăzi, de la ora 12.00, pe terenul sintetic de la LPS Suceava, divizionara a treia Aerostar Bacău

 Foresta - Popovici

Foresta începe seria ­me­­ciurilor amicale în compania divizionarei a treia Aerostar Bacău, cele două formații urmând să se înfrunte astăzi, de la ora 12.00, pe terenul sintetic din cadrul LPS Suceava.

Cristi Popovici a anunțat că va folosi în acest prim test doar jumătate din lotul de jucători pe care îi are la antrenamente, restul urmând să fie utilizați mâine, la meciul amical cu Bucovina Rădăuți.

“Tinând cont că avem două meciuri în două zile, probabil voi face două echipe, astfel încât toți jucătorii să aibă un număr egal de minute jucate”, a precizat tehnicianul Forestei, care nu poate conta pe Masella și Gru­mezescu, ultimul fiind accidentat ușor la gleznă.

Pe lângă cele două jocuri de la mijlocul acestei săptămâni, până la reluarea campionatului, Fo­resta mai are programate alte patru amicale în compania for­mațiilor CSM Roman (11 februarie), CSM Pașcani (15 fe­­bruarie), Bucovina Rădăuți (16 februarie) și Stiința Miroslava (18 februarie). (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …