Friday , April 19 2024

Foresta, Bucovina și Şomuz joacă pe teren propriu în etapa a V-a

Cel mai dificil meci îl are Foresta, trupa antrenată de Petre Grigoraș urmând să primească mâine, de la ora 17.00, pe stadionul Areni, replica uneia dintre contracandidatele la promovare, CSM Focșani. Tot mâine, de la aceeași oră, se mai joacă Bucovina Rădăuți – Sporting Liești și Şomuz Fălticeni – KSE Târgu Secuiesc  

Toate cele trei formații sucevene evoluează pe teren propriu în etapa a V-a a Ligii a III-a. Cel mai dificil meci îl are Foresta, “galben-verzii” urmând să primească, mâine, de la ora 17.00, pe stadionul Areni, replica uneia dintre contracandidatele la promovare, CSM Focșani.

Cu victorii pe linie de la venirea lui Petre Grigoraș pe banca tehnică și fără gol primit în primele două jocuri de campionat disputate pe teren propriu, Foresta este favorită pe hârtie într-un meci în care va putea conta inclusiv pe Andrei Cerlincă, revenit după o pauză forțată de mai bine de trei săptămâni. Va lipsi în schimb italianul Mateo Rigoni, căruia i-a recidivat accidentarea în prima repriză a meciului de la Miroslava.

Bucovina Rădăuți are șansa să reia șirul victoriilor în meciul pe care îl are programat astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal, în fața celor de la Sporting Liești. Dorin Goian și Daniel Bălan vor aborda jocul fără playmakerul Radu Ungurianu, eliminat în runda precedentă.

Şomuz Fălticeni caută primul succes stagional pe teren propriu în meciul pe care îl are programat astăzi, de la aceiași oră 17.00, pe stadionul Tineretului, în fața covăsnenilor de la KSE Târgu Secuiesc, o formație cu remize pe linie în primele patru runde de campionat și un golaveraj italian: 1-1.

Programul etapei a V-a:

Astăzi:

CSM Bacău – Oțelul Galați

Mâine:

Ceahlăul Piatra Neamț – Aerostar Bacău

CSM Pașcani – Ozana Târgu Neamț

Dunărea de Jos Galați – FC Botoșani II

Foresta Suceava – CSM Focșani

Hușana Huși – Ştiința Miroslava

Şomuz Fălticeni – KSE Târgu Secu­iesc

Bucovina Rădăuți – Sporting Liești. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …