Wednesday , April 24 2024

Foresta a scos doar o remiză din meciul cu CSM Focșani

Cele două formații au încheiat nedecis, scor 2-2, meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Areni, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii a III-a. Vrâncenii au condus la pauză cu 2-0, “galben-verzii” egalând în repriza secundă dintr-un autogol (’58) și o reușită semnată de Martin (‘88)  

Foresta Suceava a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 2-2, în meciul disputat sâmbătă după-amiază, pe stadionul Areni, în compania celor de la CSM 2007 Focșani, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii a III-a.

Defensiva “galben-verzilor” și-a arătat slăbiciunile încă din minutul 11, când vrâncenii au beneficiat de un corner de pe partea dreaptă, Onofraș a “bărbierit” mingea în careu, iar Panaite a deschis scorul cu o execuție din gura porții. Tot dintr-o fază fixă a plecat și golul doi al oaspeților, Pasăre marcand în minutul 19, din câțiva metri după o recentrare din banda dreaptă. Cu moralul la pământ, gazdele puteau încasa un nou gol, dar Logofătu a fost salvat de bară la șutul lui Manu.

Trupa antrenată de Selim Benachour s-a trezit din șoc după jumătatea primei reprize, bifând primele ocazii serioase la poarta focșnănenilor prin Martin, care nu l-a putut învinge însă în două rânduri pe Dogaru.

La pauză s-a intrat cu un sec 0-2, nu înainte ca meciul de pe Areni să fie oprit cinci minute de către arbitru din cauza unei furtuni de zăpadă.

Selim Benachour a făcut două mutări în sfertul de oră petrecut la cabine. I-a introdus pe teren pe Boca și Grumezescu, iar ultimul avea să provoace autogol lui Tîrcă, prin care Foresta a redus difefența în minutul 58. În ultima jumătate de oră, “galben-verzii” au pus o presiune enormă pe adversar, iar golul egalizator a venit în minutul 88, din gheata lui Martin, care marchează pentru a treia etapă consecutivă.

Foresta a început în următoarea formulă: Logofătu – Ionescu, Vițelaru, Mateciuc, Onofraș – Celeadnic, Bejenar – Pavel, Vremea, Căinari – Martin. După pauză au mai intrat: Boca, Grumezescu și Robciuc.

“Am intrat bine în meci, controlam jocul în primele zece minute, dar am luat acel gol din fază fixă. Apoi am luat al doilea gol, iar asta ne-a demoralizat complet și nu am mai arătat nimic într-o primă repriză în care am jucat prea multe mingi lungi. Am încercat să-i motivez pe băieți la pauză și mă bucur că au reacționat foarte bine. Am și riscat în repriza a doua, am trecut la un 3-5-2, după intrarea lui Boca și Grumezescu, care ne-au adus un plus de valoare, iar în ultimele zece minute am jucat doar cu doi fundași. Am avut foarte multe cornere după pauză. Trebuia să transformăm în gol măcar unul, pentru că lucrăm fazele fixe la antrenamente”, a declarat Selim Benachour.

Rezultatele etapei a XVIII-a:

CSM Râmnicu Sărat – CSM Pașcani 0-3

Ştiința Miroslava – Sănătatea Darabani 2-0

Oțelul Galați – Ceahlăul Piatra Neamț 2-1

Sporting Liești – Gloria Buzău 0-2

Metalul Buzău – Bucovina Rădăuți 2-1

KSE Târgu Secuiesc – FC Botoșani II 2-3

Foresta Suceava – CSM Focșani 2-2

Şomuz Fălticeni a stat în această rundă.

În runda viitoare, Foresta va juca tot pe stadionul Areni, vineri, de la ora 15.00, contra formației CSM Râmnicu Sărat. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …