Thursday , April 25 2024

Foresta a răpus liderul seriei. Marcatorul unicului gol, scos cu salvarea de pe teren

Echipa antrenată de Petre Grigoraș i-a provocat prima înfrângere stagională Aerostarului Bacău, după ce s-a impus în meciul direct, disputat ieri, pe stadionul Areni, cu scorul de 1-0. Autorul unicului gol al întâlnirii a fost Alexandru Marin, care a părăsit terenul cu ambulanța, după ce portarul advers i-a provocat o comoție pe finalul meciului  

Foresta i-a provocat prima înfrângere stagională liderului seriei întâi a Ligii a III-a, după ce s-a impus ieri, pe stadionul Areni, în fața celor de la Aerostar Bacău, cu scorul de 1-0, în ultimul meci al etapei a XI-a.

Trupa antrenată de Petre Grigoraș a avut parte de un start perfect de meci, Marin reușind să deschidă scorul, cu capul, în minutul 12, după un corner executat de Căinari. Replica primei clasate a fost una palidă, șutul deviat trimis de Mihălăchioaie fiind o pradă ușoară pentru Ailenei. “Galben-verzii” au avut șansa golului doi în prelungi­rile primei reprize, dar reluarea cu capul a lui Paul Mateciuc a ratat de puțin ținta.

Ritmul a devenit mult mai alert după pauză, când Celeadnic a trimis mingea cu capul în transversala porții băcăuane, iar la faza următoare Căinari a cerut în zadar un penalty clar ca lumina zilei. Împinși de la spate de arbitru, “aviatorii” au trecut pe lângă golul egalizator în minutul 68, când Vraciu a șutat în plasa laterală din poziție excelentă.

Marin, cu o încercare de lob, Stănescu, cu un șut de la distanță, și nou-intratul June, cu o incursiunea personală nu l-au putut învinge apoi pe portarul Axinte, eliminat în minutul 90, după ce l-a urcat direct în ambulanță pe marcatorul unicului gol al întâlnirii cu diagnosticul comoție. Panică, mulți nervi în tribune și pe băncile tehnice pe finalul unui meci prelungit cu zece minute și încheiat cu victoria Forestei.

Foresta Suceava: Ailenei – Sumanariu, Mateciuc, Celeadnic, Drugă – Stănescu, Rigoni – Cerlincă, Căinari, Hagiu – Marin. Antrenor: Petre ­Gri­goraș. Au mai intrat: June, Martin, Avrămia și Grumezescu.

În următoarea etapă, Foresta va primi vineri, de la ora 14.00, pe

stadionul Areni, vizita nou-promo-vatei Hușana Huși. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …