Saturday , April 20 2024

Foresta a pierdut la scor de tenis amicalul cu Poli Iași

Formația suceveană a cedat ieri, în Copou, în fața prim-divizionarei ieșene, cu scorul de 1-6. Unicul gol al “galben-verzilor” a fost marcat de Cerlincă, dintr-un penalty transformat pe finalul primei reprize

Foresta a disputat ieri un meci amical pe terenul prim-divizio­narei Politehnica Iași. Desfășurat pe Terenul II din cadrul complexului “Emil Alexandrescu”, jocul s-a încheiat cu vic­toria clară a gazdelor, scor 6-1.

Trupa antrenată de Mihai Teja a marcat prin Carlone (două goluri), Bălan, Hație­­gan, A. Cristea și Platini. De partea cea­­laltă, “galben-verzii” au re­dus din diferență pe finalul primei reprize, dintr-un penalty transformat de Cerlincă, scorul pauzei fiind de 2-1 în favoarea lui Poli.

Foresta a început în următoarea formulă de joc: Cărbune – Mateciuc, Avrămia, Celeadnic, Stănescu, Sumanariu, Cerlincă, Rigoni, Drugă, Martin, Marin. Antrenor: Petre Grigoraș. Au mai intrat: Ailenei – Hagiu, Lungu, Nemerenco, Boca, Pipoș, Onofraș, Căinari și Grumezescu.

Politehnica Iași a început în urmă­toarea alcătuire: Târnovanu – Gallego, Mihalache, Chelaru, Bădic, Devesa, Breeveld, Passaglia, Hațiegan, Popadiuc, Bălan. Antrenor: Mihai Teja. În repriza a doua au mai intrat: Cobrea, A. Cristea, Rodny, Diallo, Radu, Carlone, Loshaj, Bîrnoi, Platini, Horși, F. Cristea, Agape și Şerban.

În următoarea etapă din Liga a III-a, Foresta va întâlni sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Areni, ultima clasată în Seria I, CSM Pașcani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …