Thursday , April 25 2024

Foresta a pierdut la scor de neprezentare amicalul cu FC Botoșani

Echipa suceveană a fost învinsă, ieri, de rivalii de peste Siret cu scorul de 0-3. Antrenorul Cristi Popovici a lipsit de pe banca tehnica a Forestei, “galben-verzii” fiind conduși pe stadionul Municipal de secundul Bogdan Tudoreanu. Foresta va urmări de pe margine runda programată în acest weekend în Liga a II-a, după retragerea din campionat a formației CSM Râmnicu Vâlcea Liga2. Foresta

Foresta și-a testat forțele în compania prim-divizionarei FC Botoșani. Desfășurat ieri după-amiază, pe stadionul Municipal, meciul amical dintre cele două rivale din nordul Mol­dovei s-a încheiat cu victoria formației botoșănene, care s-a impus cu 3-0.

Plecați peste Siret fără an­trenorul Cristi Popovici, “galben-verzii” au avut prima ocazie a întâlnirii prin Dumitriu, care l-a evidențiat pe Cabrera cu un șut din afara careului. Gazdele au deschis scorul în minutul 12, când Hânțăscu a faultat în interiorul suprafeței de pedeapsă, iar Vașvari a înscris de pe punctul de la 11 metri. Trupa lui Leo Grozavu și-a conturat victoria în minutele de prelungire, când a mai punctat de două ori prin Sg. Popovici și Juncănariu.

Foresta Suceava: Hânțăscu – Masella, Asanache, D. Lung – Cerlincă, Stănescu, Dumitriu, Florescu – Căinari, Bg. Rusu, Vraciu.

Antrenor: Bogdan Tudoreanu. După pauză au mai intrat: Niga – Drugă, Al. Mutu, Gru­me­zescu, C. Buziuc, Aeroaiei și Strugariu.

Foresta va sta în runda din acest weekend

Foresta va urmări de pe margine runda programată în acest weekend în Liga a II-a, echipa antrenată de Cristi Popovici ur­mând să câștige trei puncte la “masa verde” ca urmare a retragerii din campionat a celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Etapa a XXVI-a a picat la țanc pentru trei dintre componenții lotului sucevean, este vorba de Dudu Drugă, Daniel Lung și Bogdan Rusu, care ar fi fost suspendați dacă meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea s-ar fi disputat.

Programul etapei a XXVI-a:

CS Afumați – Dunărea Că­lărași

CS Mioveni – CS Balotești

Dacia Unirea Brăila – Chindia Târgoviște

Sepsi Sfântu Gheorghe – Olimpia Satu Mare

Academica Clinceni – Juventus București

FC Brașov – Politehnica Timișoara

Luceafărul Oradea – Unirea Stefănești (neprogramat)

Foresta Su­cea­va – CSM Râm­nicu Vâlcea (neprogramat)

UTA Arad și Me­­talul Reșița vor sta.

 

In runda ur­mă­­­toare, Foresta va primi sâmbătă, 1 aprilie, pe stadionul Areni, vi­zita Academicii Clin­ceni. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …

One comment

  1. Ar trebui sa le fie rusine Primarului si Presedintelui Consiliului Judetean Suceava pt. ca nu se implica si suntem ciuca batailor peste tot SI IN TOATE DOMENIILE !!!!!!