Saturday , April 20 2024

Foresta a mai făcut o achiziție exotică

Gruparea suceveană l-a transferat pe Eridson, un fundaș central în vârsta de 27 de ani cu nouă prezențe la naționala din Guineea-Bissau

Eridson

Foresta continuă seria achizițiilor exotice. Formația suceveană l-a adus în aceste zile pe Eridson Mendes Umpeca, un fundaș central în vârstă de 27 de ani, originar din Guineea-Bissau, care și-a început aventura în fotbalul european în 2011, la echipa de tineret a lui FC Porto.

In Portugalia, Eridson a mai evoluat pentru echipele de seniori, de la Pacos Ferreira, Portimonense, Belenenses, Atletico Club de Portugal și Academico de Viseu. Cu nouă prezențe la naționala din Guineea-Bissau, noul stoper al Forestei a ajuns în vară în curtea Politehnicii Iași, pentru care a apucat să joace doar în câteva meciuri amicale, fără să-l impresioneze însă pe antrenorul Flavius Stoican.

Eridson a devenit astfel cel de-al 13-lea stranier înregimentat de Foresta de la începutul acestui sezon, următorul pe listă fiind fundașul rus Sergey Evtushenko, care se pregătește pe Areni de aproape trei săptămâni. (Dănuț CHIDOVET)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

2 comments

  1. SPER SA SI CASTIGE CEVA CU LOTUL ASTA DE FIFA 99

  2. Dar românii unde sunt? Se stie bine ca astia nu fac nimic, doar banii contreaza.