Friday , April 19 2024

Foresta a învins Oțelul Galați

Formația suceveană s-a impus în fața fostei campioane a României, cu scorul de 3-1, într-un meci disputat sâmbătă, pe stadionul din Liești, în cadrul etapei a XXIV-a a Ligii a III-a. “Galben-verzii” și-au asigurat victoria prin golurile marcate de Mateciuc (’21), Pavel (’82) și Artenie (’90) 

Foresta confirmă forma bună de la venirea lui Florin Cristescu pe banca tehnică. “Galben-verzii” au bifat al treilea rezultat ­po­zitiv, după ce s-au impus în fața Oțelului Galați, cu scorul de 3-1, într-un meci desfășurat sâmbătă, la Liești, în cadrul etapei a XXIV-a a Ligii a III-a.

Formația suceveană a deschis sco­rul la jumătatea primei reprize, când Căinari a executat un corner de pe partea stângă, Vlasie a trecut pe sub minge, iar Mateciuc, urcat în careul advers, a înscris cu un șut de la opt metri pentru 0-1 la pauză. Fără nicio motivație de câteva etape, gălățenii au egalat în minutul 63, când oaspeții nu au reușit să degajeze un balon din mijlocul careului, iar Antohi a marcat pe lângă portarul Logofătu. Foresta avea să revină în avantaj în minutul 82, când Martin a plecat pe contraatac pe partea dreaptă, a întors mingea la 18 metri, iar Păvăl a înscris cu o execuție în vinclu. Trupa antrenată de Florin Cristescu și-a securizat victoria în prelungiri, când Artenie a închis tabela de marcaj la 1-3, cu un șut din interiorul careului, la o fază în care portarul Vlasie a boxat mingea sub bara transversală.

Foresta a început în următoarea formulă de joc: Logofătu – Mocanu, Mateciuc, Vițelaru, Onofraș – Vremea, Rigoni – Căinari, V. Boca, Artenie – Pavăl. Pe parcurs au mai intrat: Martin, Bejenar și Mateiciuc.

În runda viitoare, Foresta va primi vineri, de la ora 17.00, pe stadionul Areni, vizita ieșenilor de la Ştiința Miroslava. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Otelul Galați – facebook)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment

  1. Forță suceava.la anu va așteaptă liga 2?