Wednesday , April 24 2024

Foresta a încheiat cantonamentul de vară cu un duș rece

Echipa antrenată de Vespazian Colban a pierdut, cu scorul de 0-2, amicalul disputat vineri, pe stadionul din Pojorâta, în fața celor de la Aerostar Bacău.  “Galben-verzii” au testat doi jucători noi cu ocazia acestui meci: maghiarul Balazs Csiszer și suceveanul Ruben Sumanariu (foto)

Foresta a încheiat cantonamentul de vară cu un duș rece, încasat vineri, pe stadionul din Pojorâta, acolo unde trupa lui Vespazian Colban a pierdut în fața celor de la Aerostar Bacău, cu scorul de 0-2.

Cu doi suceveni în lot, Vișinar, titular, și Florescu, intrat pe parcurs, băcăuanii s-au impus prin golurile marcate de Ilie (’36) și Zaharia (’70).

Vespazian Colban a testat doi jucători noi cu ocazia acestui amical, este vorba de maghiarul Balazs Csiszer (20 de ani), un fundaș dreapta format de FK Miercurea Ciuc și care în returul sezonului trecut a evoluat în Liga a II-a din Ungaria, și de mijlocașul sucevean Ruben Sumanariu (20 de ani), legitimat ultima oară la FC Hermannstadt.

Foresta a început în formula: Ailenei – Csiszer, Ichim, Vițelaru, Drugă – Stănescu, Lungu – Hagiu, Căinari, Cerlincă – Marin. Pe parcursul meciului au mai intrat: Cărbune – Sumanariu, Celeadnic și Pavel.

După un cantonament de zece zile, “galben-verzii” revin sâmbătă dimineață la Suceava, iar până luni vor primi liber din partea staff-ului.

“Ne-am atins scopul în acest cantonament în ceea ce privește pregătirea fizică. Chiar dacă amicalul cu Aerostar a venit într-un moment în care jucătorii sunt încărcați la maximum, ne deranjează rezultatul. Trebuie să-l luăm ca pe un duș rece înainte de startul campionatului”, a precizat antrenorul Forestei, Vespazian Colban.

Foresta va disputa primul meci oficial din noul sezon, miercuri, de la ora 17.30, pe terenul Sănătății Darabani, în Turul II al Cupei României. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …