Thursday , March 28 2024

Foresta a început curățenia de iarnă

Robert Beldiman și francezul Fares Diermoune (foto) sunt primii jucători cărora conducerea de pe Areni le-a reziliat contractele. Pe lista neagră se mai află Claudiu Aioanei, Laurențiu Roman și portarii George Niga și Alexandru Cotună

Foresta a început curățenia de iarnă după ce și-a compromis șansele de promovare, terminând turul de campionat pe un modest loc 6 în seria întâi a Ligii a III-a. Primii jucători cărora conducerea clubului de pe Areni le-a reziliat contractele sunt Robert Beldiman și francezul Fares Diermoune. Următorii pe lista plecărilor sunt Claudiu Aioanei și Alexandru Cotună, care au mai multe prezențe prin casele de pariuri decât pe teren. De asemenea, mijlocașul Laurențiu Roman și portarul George Niga, ultimul cu niște gafe monumentale în turul campionatului, au șanse mini­me să ne mai regăsească în lotul Forestei.

În schimb, oficialii echipei sucevene intenționează să adu­că patru-cinci jucători noi pe posturile de portar, atacant, fundaș stânga și mijlocaș central, dar și doi-trei juniori care să poată evolua pe drept în primul unsprezece. “Galben-verzii” sunt în vacanță până pe 21 ianuarie, când antrenorul Selim Benachour a programat reunirea lotului. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …