Thursday , April 18 2024

Foresta a început antrenamentele

Componenții echipei de fotbal Foresta Suceava au început luni pregătirile pentru sezonul 2019-2020 al Ligii a 3-a. La reunirea lotului, sub comanda noului antrenor Vespazian Colban, s-au prezentat 15 jucători. Foresta va disputa primul meci oficial pe data de 14 august, în cadrul turului secund al Cupei României, iar pe 24 august va începe campionatul.

image description

La primul antrenament au fost prezente noile achiziții Vlad Stă­nescu și Andrei Cerlincă, re­veniți de la Bucovina Rădăuți, fos­tul atacant al științei Mi­roslava, Alexandru Marin, și fun­­dașul Constantin Drugă, ve­nit de la Aerostar Bacău. Ceilalți 11 jucători prezenți la reunirea Forestei au fost portarii Augustin Cărbune și Sebastian Bîlbă, ­mij­­locașii Mădălin Onofraș, Paul Mateciuc, mijlocașii Florin Robciuc, Nicolae Parasca, Vasile Boca și Cornel Căinari și atacanții Andrei Pavel, Robert Gru­mezescu și Robert Martin. Zilele următoare la antrenamente vor ajunge și ceilalți jucători aflați sub contract cu Foresta, printre care și fundașul Alexandru Ichim.

“Vineri am semnat contractul cu Alexandru Ichim, un fundaș central experimentat, cu 101 meciuri și patru goluri marcate la nivelul Ligii I. Aveam nevoie de dubluri pe postul de fundaș central, având în vedere că sezonul trecut în multe meciuri am avut doar două soluții pe acest post. Cu siguranță vor apărea nume noi în următoarea perioadă. Momentan căutăm soluții pentru acei jucători născuți în 2000 și 1999 pe care trebuie să-i avem în teren tot meciul și ne dorim ca unul dintre aceștia să fie portar”, a anunțat președintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac.

„Galben-verzii” se vor pregăti pe plan local în următoarele trei săptămâni, perioadă în care au programat un joc școală, pe 13 iulie, și două amicale, cu Aerostar Bacău pe 20 iulie și cu Sporting Juniorul Vaslui pe 27 iulie. Cantonamentul montan va avea loc între 31 iulie și 10 august la Pojo­râta și va cuprinde două meciuri de pregătire, cu FC II Botoșani pe 3 august și cu Aerostar Bacău pe 9 august. Ultimul amical programat în aceasta vară va avea loc pe 17 august, cu o săptămână înainte de startul campionatului, când „galben-verzii” vor înfrunta Ştiin­ța Miroslava.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …