Wednesday , April 24 2024

Foresta a încasat patru goluri pe terenul liderului Gloria Buzău

Echipa suceveană a pierdut sâmbătă, în Crâng, cu scorul de 0-4, într-un meci din cadrul penultimei etape a turului Ligii a IV-a. “Galben-verzii” au trimis un singur șut pe spațiul porții adverse și au gafat grav la două dintre goluri 

Foresta a suferit o nouă înfrângere drastică în deplasare, după ce a pierdut sâmbătă, pe terenul Gloriei Buzău, cu scorul de 0-4, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii a III-a.

Plecați în Crâng fără căpitanul Paul Mateciuc și golgheterul Robert Grumezescu, “galben-verzii” au încasat gol încă din minutul 4, când Niga a fost învins de Catană. Fără replică din partea oaspeților, care, în tot meciul, au trimis un singur șut pe spațiul porții adverse, liderul seriei întâi și-a dublat avantajul în minutul 58, când Mihalache a înscris după o greșeală a nou-intratului Ghimp. Tot după o gafă a venit și golul trei al gazdelor, Florin Cazan transformând în minutul 74 un penalty dictat pentru un fault prostesc comis de portarul Niga. Pe contraatac, Gloria a închis tabela la 4-0 în minutul 88, în urma unui gol semnat de Asăvoaia.

Foresta: Niga – Onofraș, Celeadnic, Nguyen, P. Ionescu, Seven, Rigoni, Lungu, Artenie, A. Mateiciuc, R. Martin. Pe parcursul ­meciu­lui au mai intrat: Ghimp și L. Roman. 

Rezultatele etapei a XIV-a:

FC Botoșani II – Şomuz Fălticeni 0-3

CSM Pașcani – Metalul Buzău 1-0

CSM Râmnicu Sărat – Oțelul Galați 1-0

Ştiința Miroslava – Sporting Liești 2-0

Sănătatea Darabani – KSE Târgu Secuiesc 3-3

Gloria Buzău – Foresta Suceava 4-0

Bucovina Rădăuți – CSM Focșani 2-0

Ceahlăul a stat în această rundă. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …