Saturday , April 20 2024

Foresta a câștigat și meciul amical cu Dante Botoșani

Trupa antrenată de Petre Grigoraș s-a impus în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc, în fața campioanei de toamnă a Ligii a IV-a din județul Botoșani, CS Dante, cu scorul de 6-1, prin golurile marcate de Căinari (2), Martin, Marin, Cerlincă și Stănescu. Cu această ocazie, tehnicianul “galben-verzilor” l-a testat pe portughezul Joao Luiz

Foresta și-a trecut în cont a treia victorie consecutivă în meciurile ami­cale, după ce s-a impus marți după-amia­ză, în cantonament, pe stadionul din Câmpulung Moldovenesc, în fața campioanei de toamnă a Ligii a IV-a din județul Botoșani, CS Dante, cu scorul de 6-1, prin golurile marcate de Căinari (2), Martin, Al. Marin, Cerlincă și Stănescu.

Cu această ocazie, antrenorul Petre Grigo­raș l-a văzut pentru prima oară la joc pe Joao Luiz, un mijlocaș portughez în vârstă de 34 de ani care a evoluat în trecut pentru Maritimo Funchal și Beira Mar, din Portugalia, Adanasport, din Turcia, Al Riffa și Al Hala, din Bahrain.

Foresta (prima repriză): Mociu – R. Sumanariu, Neacșu, Celeadnic, Filip – Joao Luiz – Cerlincă, Ungurianu, Căinari, Diallo – Martin.

Foresta (repriza secundă): Bîlbă – Corduneanu, Mateciuc, Mandiuc, Drugă – Stănescu – Cerlincă, Căinari, Rigoni, Burghele – Al. Marin.

“Joao se află la prima experiență în România și a venit la recomandarea fostului nostru antrenor, Selim Benachour. Urmează să-l urmărim și în amicalul de vineri, cu Bucovina Rădăuți, după care vom lua o decizie în privința oportunității transferului lui. Oricum, este un jucător cu mare experiență, care ne-ar putea fi util dacă se află în plenitudinea forțelor”, a spus președintele Forestei, Andrei Ciutac.

“Galben-verzi” vor reveni din cantonament la sfârșitul acestei săptămâni, mâine, de la ora 14.00, având programat un amical cu Bucovina Rădăuți, pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv.

Până la reluarea campionatului, Foresta mai are amicale cu Ştiința Miroslava (22 și 28 februarie) și Ceahlăul Piatra Neamț (25 februarie).

Clasată pe locul 2 în seriei întâi a Ligii a III-a, la patru puncte în urma liderului Aerostar Bacău, Foresta va începe returul pe 7 martie, în deplasare, contra gălățenilor de la Sporting Liești. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …