Thursday , April 25 2024

Foresta a câștigat primul meci amical susținut în cantonament

Echipa antrenată de Vespazian Colban s-a impus sâmbătă, pe stadionul din Pojorâta, în fața celor de la FC Botoșani II, cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Hagiu, Căinari (penalty) și Grumezescu (penalty) 

Foresta s-a impus sâm­bătă, pe stadionul din Pojorâta, în fața celor de la FC Botoșani II, cu scorul de 3-1, în prima partidă amicală susținută de “galben-verzi” în cantonamentul montan de la poalele Giumalăului.

Pe o vreme mohorâtă, Hagiu a deschis scorul, iar până la pauză for­ma­ția suceveană și-a dublat avantajul dintr-un pe­nalty transformat de Căinari. Trupa lui Vespazian Colban n-a scăpat însă fără gol primit nici în cel de-al treilea meci-test din această vară, boto­șă­nenii reușind să reducă din diferență prin Habet, după o neînțelegere în de­fensiva suceveană. Intrat pe parcurs, sărbătoritul zilei, Ro­bert Grumezescu și-a făcut singur un cadou la împlinirea vârstei de 26 de ani. A obținut un penalty pe care l-a transformat tot el, stabilind și sco­rul final la 3-1.

Foresta a început în ur­mătoarea formulă: Ailenei – Onofraș, Mateciuc, Vițelaru, Drugă – Stănescu – Cerlincă, Lungu, Hagiu, Căinari – Ma­rin.

Pe parcurs au mai intrat: Cărbune – Grumezescu, Pa­vel, Boca și Celednic. Ichim, Rigoni și Avrămia au fost menajați, Martin este accidentat la genunchi, iar June este plecat la naționala de juniori.

Foresta mai are programate două jocuri de verificare pe parcursul stagiului montan de la Pojorâta: mâine, cu divizionara a patra FC Pojorâta, și vineri, cu Aerostar Bacău. Trupa antrenată de Vespazian Colban va disputa primul meci oficial miercuri, 14 august, în Turul II al Cupei României, iar pe 17 august, cu o săptămână înainte de startul Ligii a III-a, are programat un ultim test în compania Ştiinței Miroslava. (Dănuț CHIDO­VEȚ. Foto: Costi SOLO­VĂSTRU)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …