Saturday , April 20 2024

Foresta a câștigat la scor de tenis amicalul cu Şomuz

Echipa antrenată de Selim Benachour s-a impus în fața fălticenenilor, cu 6-2, într-un meci disputat sâmbătă, pe terenul de la Liceului Sportiv. “Galben-verzii” au marcat prin Martin (2), Artenie (penalty), Căinari, Onofraș și Vremea. Oaspeții au redus din diferență prin Neagoe și Julei

Foresta a obținut cea mai concludentă victorie de la startul pregătirilor de iarnă, după ce a câști­gat sâmbătă, în fața co­le­gei de serie Şomuz Făl­­ticeni, cu scorul de 6-2 (2-1), într-un meci amical disputat pe terenul sintetic din cadrul complexului Liceului cu Program Sportiv.

Trupa antrenată de Selim Benachour, Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță s-a impus prin reușitele lui Robert Martin (2), Ionuț Artenie (penalty), Cornel Căinari, Mădălin Onofraș și Alexandru Vremea, ultimele patru goluri fiind marcate în ultima jumătate de oră de joc. De partea cealaltă, gruparea fălticeneană condusă de Geo Stanca a redus din diferență prin reușitele semnate de George Neagoe și Edy Julei.

Foresta: Logofătu – Mocanu, Vițelaru, Celeadnic, Onofraș, Bejenar, Artenie, Lungu, Căinari, Boca, Martin. Au mai intrat: Cărbune – P. Mateciuc, Ionescu, Robciuc, Vremea, Rigoni, A. Mateiciuc, Pavel și Gulei. Accidentat ușor, Grumezescu a fost menajat la acest meci.

Şomuz: C. Pascal – Neagoe, Fl. Ailenei, Kuruc, Baltariu – Timiș, Podgorodețchi, Julei, Damian – G. Tomescu, Luchian. Au mai intrat: A. Pascal – Popovici, Mreană, Negură, Mură­rașu, Cotiugă și Stanca.

În următorul amical, penultimul din această iarnă, Foresta va înfrunta miercuri, de la ora 13.00, pe terenul sintetic de la LPS, juniorii republicani de elită de la Sporting Vaslui. Tot miercuri, Şomuz Fălticeni se va deplasa la Bădeuți, pentru un ultim test cu Bucovina Rădăuți. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Costi SOLOVĂSTRU)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …