Tuesday , April 16 2024

Foresta a câștigat la pas amicalul cu Rarău Câmpulung

Trupa antrenată de Petre Grigoraș s-a impus sâmbătă, pe terenul divizionarei a patra, cu scorul de 7-0, prin golurile marcate de Căinari (4), Ungurianu, Diallo și Martin. Cu această ocazie, “galben-verzii” și-au testat și cele mai recente achiziții: fundașii Adrian Neacșu (Sportul Snagov) și Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) și mijlocașul Bogdan Filip (FC Botoșani II). Foresta revine vineri din cantonament   

Foresta și-a întrerupt sâmbătă cantonamentul de iarnă pentru a susține un meci amical în compania celor de la ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc. Trupa antrenată de Petre Grigoraș s-a impus în fața divizionarei a patra, cu scorul de 7-0, prin golurile marcate de Căinari (4), Ungurianu, Diallo și Martin. Cu această ocazie, tehnicianul Forestei a văzut pentru prima oară la joc și cele mai recente trei achiziții ale “galben-verzilor”, este vorba de fundașii Adrian Neacșu (Sportul Snagov) și Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) și de mijlocașul Bogdan Filip (FC Botoșani II).

Foresta Suceava (prima repriză): Mociu – Sumanariu, Neacșu, Celeadnic, Drugă – Căinari, Ri­go­ni, Filip, Ungurianu, Cerlincă – Marin.

Foresta (repriza a doua): Cărbune – Corduneanu, Man­diuc, Mateciuc, Filip – Stă­nescu, Căinari, Ungu­rianu, Diallo, Bur­ghele – Martin.

“Galben-verzii” vor reveni din canto­nament la sfârșitul acestei săptămâni, vineri, de la ora 14.00, pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv, având programat un amical cu Bucovina Rădăuți.

Până la reluarea campio­natului, Foresta mai are amicale cu Ştiința Miroslava (22 și 28 februarie) și Ceahlăul ­Pia­tra Neamț (25 februarie).

Clasată pe locul 2 în seriei întâi a Ligii a III-a, la patru puncte în urma liderului Aerostar Bacău, Foresta va începe returul pe 7 martie, în deplasare, contra gălățenilor de la Sporting Liești. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

VIDEO. A fost lansat imnul echipei naționale de fotbal pentru EURO 2024, „Visăm împreună”. Clip cu Esca, Smiley, Bartoș, Andra, Irina Rimes

În urma calificării echipei naționale la EURO 2024, Federația Română de Fotbal (FRF) și postul …

No comments

  1. Forță foresta suceava hai cu promovare ca acolo vă e locul și nu în liga 3.