Friday , March 29 2024

Foresta a avut un titular în amicalul România U19 – Israel U19

Mijlocașul Auraș June a evoluat în primele 60 de minute ale meciului câștigat marți seară, de către tricolori, cu scorul de 3-1. June a venit în această vară pe Areni, sub formă de împrumut de la Sporting Vaslui 

Mijlocașul Forestei, Auraș June, a fost titular în meciul amical pe care echipa națională U19 a României l-a disputat marți seară, la Buftea, în compania selecționatei similare a Israelului. Formația pregătită de Laurențiu Roșu s-a impus, cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Ghindovean, Baciu și Vaida, Auraș June fiind schimbat în minutul 61.

România: Ducan – Telcean (Sîrbu ‘46), Rus, Nedelcu, Dumitrescu – Negrean (Baciu ‘85), Ghindovean (Cristea ‘85) – June (Popescu ‘61), Miculescu (Toma ‘70), Dumitru (Fică ‘70) – Mitruscsak (Vaida’ 61).

Micii tricolori au fost susținuți din tribune de președintele FRF, Răzvan Burleanu, alături de omologul său din Republica Moldova, Leonid Oleinicenco, și selecționerul primei reprezentative, Cosmin Contra.

Selecționatele de juniori sub 19 ani ale României și Israelului se vor întâlni în această seară, de la orele 19.00, tot pe stadionul din Buftea.

Auraș June a venit în această vară la Foresta, sub formă de împrumut de la Sporting Juniorul Vaslui, la pachet cu Ionuț Ailenei și Vali Hagiu.

Tricolorii născuți în 2001 vor debuta în calificări în luna octombrie. Partidele se vor desfășura în Serbia, după următorul program România – Serbia (8 octombrie), România – Spania (11 octombrie) și România – Lituania (14 octombrie). La Turul de Elită, programat în luna martie a ­a­nului 2020, se vor califica primele două clasate în cele 13 grupe și cel mai bun loc 3, cărora li se alătură Portugalia. La Campionatul European Under 19, care se va disputa în luna iulie a anului 2020, se vor califica cele șapte câștigătoare ale grupelor împreună cu țara gazdă, Irlanda de Nord, notează siteul www.frf.ro. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …