Friday , March 29 2024

Foresta a adus un junior de la Politehnica Iași

In vârstă de 18 ani, Mario Rafaelo Pipoș este așteptat sub comanda lui Petre Grigoraș începând cu antrenamentul de astăzi. “Ideea a fost să ne completăm lotul cu un junior pe postul de mijlocaș central, astfel încât, când June este convocat la lotul național, să avem o altă soluție pentru acel post”, a explicat președintele Forestei, Andrei Ciutac

.Foresta a făcut primul transfer din mandatul lui Petre Grigoraș. “Galben-verzii” și-au completat lotul cu Mario Rafaelo Pipoș, un mijlocaș central în vârstă de 18 ani, adus de la Poli­tehnica Iași, formație pentru care a prins un singur joc ca rezervă în actualul sezon.

“Pipoș aparține de clubul Sporting Vaslui și a venit la noi sub formă de împrumut până în vara anului viitor. Ideea a fost să ne completăm lotul cu un junior pe postul de mijlocaș central, astfel încât, când June este convocat la lotul național, să avem o altă soluție pentru acel post și să nu fim nevoiți să tot schimbăm sistemul de la un meci la altul”, a explicat președintele executiv al clubului Fo­resta, Andrei Ciutac.

Așteptat să se prezinte sub comanda lui Petre Grigoraș începând cu antrenamentul de astăzi, Mario Rafaelo Pipoș este al noulea junior din lotul de 25 de jucători al Forestei, după Augustin Cărbune, Ionuț Ailenei, Valentin Ha­giu, Auraș June, Vasile Boca, Gabriel Nergheș, Mădălin Onofraș și Ruben Sumanariu. Cel puțin trei dintrei ei trebuie să joace titulari meci de meci în Liga a III-a. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …