Thursday , April 25 2024

Foresta a adus doi juniori din Liga a II-a

Portarul Haralambie Mociu (18 ani – Ripensia Timișoara) și mijlocașul Florin Burghele (19 ani – Universitatea Cluj) sunt ultimele noutăți din curtea grupării de pe Areni. Petre Grigoraș va avea 22 de jucători la primul antrenament din această săptămână 

Foresta a început să facă primele mișcări mai serioase pe piața transferurilor. Petre Grigoraș are doi jucători noi sub comanda sa, este vorba de Haralambie Mociu, un portar în vârstă de 18 ani, format de Academia Hagi și care în turul acestui sezon a prins cinci meciuri ca titular la Ripensia Timișoara și de Florin Burghele, un mij­locaș dreapta în vârstă de 19 ani, care în vara lui 2018, când a fost achiziționat de “U” Cluj, era considerat ­lide­rul generației sale la na­ționala de juniori.

Pe lista noutăților prezente încă de la reunirea lotului Forestei se mai nu­mă­ră: portarul Sebastian Bîlbă (Ozana Târ­gu Neamț), fundașii Simon Man­diuc (Juniorul Suceava) și Bogdan Balint (Politehnica Iași), mijlocașii Sebastian Nechita (Juniorul Suceava) și Că­­tălin Tacu (Progresul Frătăuții Vechi). Mijlocașul italian Matteo Rigo­ni a aterizat în weekend la Suceava, ­atacantul Robert Grumezescu este așteptat să se alăture lotului Forestei în cursul zilei de astăzi, astfel că Petre Grigoraș va avea 22 de jucători la primul antrenament al săptămânii.

“Galben-verzii” se vor pregăti la Suceava până pe data de 3 februarie, când vor pleca într-un stagiu centra­lizat la Câmpulung Moldovenesc.

La revenirea din cantonament, Foresta are perfectate două meciuri amicale, ambele în compania Ştiinței Miroslava, pe datele de 22 februarie, pe teren propriu, și pe 29 februarie, în deplasare, la Uricani.

Clasată pe locul 2 în seriei întâi a Ligii a III-a, la patru puncte în urma liderului Aerostar, Foresta va începe returul pe 7 martie, în deplasare, contra gălățenilor de la Sporting Liești. (Dănuț CHIDO­VEȚ)

 

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …