Friday , March 29 2024

Federer, eliminat in sferturi la Wimbledon, dupa un meci de infarct, de peste 4 ore

Roger Federer a fost eliminat, miercuri seara, in sferturile de finala ale Grand Slam-ului de la Wimbledon.

Day Nine: The Championships - Wimbledon 2018

Tenismenul elvetian, campion la editia de anul trecut, a fost invins, pentru prima oara, de sud-africanul Kevin Anderson, aflat pe locul 8 in clasamentul ATP.

Kevin Anderson a revenit fantastic dupa ce-a pierdut primele seturi si s-a impus in decisiv cu scorul de 13-11, salvand si o minge de meci.

6-2, 7-6 (5), 5-7, 4-6, 11-13 a fost scorul intalnirii dintre Roger Federer si Kevin Anderson, dupa patru ore si 17 minute de joc.

Federer si Anderson au oferit unul dintre cele mai echilibrate si spectaculoase meciuri din istoria recenta a turneului britanic

Ceea ce parea o victorie facila a lui Federer, dupa primul set, s-a transformat intr-o lupta eroica a celor doi pentru un loc in semifinale. A triumfat in cele din urma Kevin Anderson, care se va afla pentru prima oara in cariera in penultimul act la Wimbledon.

Pentru un loc in marea finala de duminica, Kevin Anderson se va duela vineri cu invingatorul sfertului dintre Milos Raonic si John Isner.

In cealalta semifinala, Novak Djokovic il va intalni pe castigatorul sfertului dintre Rafael Nadal si Juan Martin del Potro.

ziare.com

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …