Tuesday , April 23 2024

FedCup: Simona Halep isi ia revansa cu Johanna Konta si aduce un punct mare Romaniei

halep

Simona Halep a reusit o mare victorie in fata Johannei Konta din Marea Britanie, in partida cu numarul 3 din cadrul jocului Romania – Marea Britanie, care face parte din barajul de mentinere in Grupa Mondiala II a Fed Cup.

Scorul a fost 6-1, 6-3, iar maniera in care a castigat Simona Halep prima intalnire directa in fata lui Konta din cariera (pana acum, scorul era 2-0 pentru britanica) a fost una electrizanta.

Setul intai a fost castigat intr-o maniera entuziasmanta de Simona, care si-a dominat adversara in majoritatea punctelor. A fost 6-1 pentru Halep, care anunta deja o binemeritata revansa dupa infrangerea de la Miami, un prim set care s-a terminat in doar 27 de minute, lasand-o fara replica practic pe Konta.

Britanica insa si-a revenit in mansa secunda si si-a ridicat mult nivelul, sportiva de pe 7 mondial WTA incepand sa ii puna Simonei din ce in ce mai multe probleme.

Aceasta a facut si un break pentru 2-1, conducand apoi si cu 3-1 in aceasta mansa, pe care parea ca incepe sa o controleze.

Totusi, Halep a realizat inca o revenire in stilul sau personal, castigand 5 game-uri la rand si consfintind victoria cu un 6-1, 6-3 de senzatie.

Partida a durat o ora si 12 minute, acest joc fiind fara discutie unul dintre cele mai bune realizate de sportiva nascuta chiar la Constanta, in acest sezon 2017.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …