Friday , March 29 2024

FCSB – Viitorul 1-1. Gazdele ratează dramatic victoria și echipa lui Hagi rămâne în lupta pentru titlu

Finala campionatului, FCSB – Viitorul, a curs într-o singură direcţie, cel puţin în prima parte. Trimişi pe teren într-un sistem nou, 3-4-3, jucătorii lui Hagi au părut că au uitat fotbalul, iar „roş-albaştrii” au ratat ocazie după ocazie, informează DigiSport.ro.

FCSB

Alibec a irosit prima ocazie – bară, din câţiva metri. Rîmniceanu a scos şutul lui Pintilii, iar Țîru a salvat în faţa lui Enache, după ce tot el greşise. Până la pauză, FCSB a mai cerut şi două penalty-uri, dar arbitrul Radu Petrescu nu a dictat nimic.

Golul a picat până la urmă în poarta Viitorului – Pintilii a fructificat centrarea lui Boldrin. Brazilianul putea marca şi el, dar a tras pe lângă.

Repriza a doua a început cu o nouă bară a “roş-albaştrilor”, venită din piciorul lui Ovidiu Popescu. La poarta cealaltă, Chiţu i-a dat primele emoţii lui Niţă.

Popescu şi-a mai trecut în cont o ratare monumentală, în minutul 62, după care Hagi a mutat inspirat. I-a trimis în teren pe Morar şi Ţucudean, iar ultimul a reuşit să egaleze, la trei minute distanţă, din pasa primului.

Gnohere putea aduce victoria celor de la FCSB, dar a fost neinspirat, în două rânduri. Bălaşa l-a imitat, în prelungiri, şi partida de pe Arena Naţională s-a încheiat nedecis, 1-1.

FCSB a ratat ocazia de a se distanţa de principala urmăritoare. La trei puncte de Viitorul, roş-albaştrii au derby cu Dinamo, pe 1 mai. Oamenii lui Hagi primesc vizita campioanei Astra, cu două zile mai devreme.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …