Saturday , April 20 2024

FCSB scoate un egal pe terenul lui Sporting Lisabona

FCSB-Sporting

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, intalnirea disputata marti seara, in deplasare, cu Sporting Lisabona, in mansa tur a playoff-ului pentru grupele Ligii Campionilor.

Returul de pe National Arena e programat miercurea viitoare.

Fara Balasa si Budescu, vicecampioana Romaniei a ajuns la Lisabona in postura de victima sigura pentru vedetele de zeci de milioane de euro ale lui Sporting Lisabona.

Cu gol primit in fiecare meci disputat in acest sezon, Dica s-a vazut nevoit sa improvizeze in defensiva, cu Momcilovici reprofilat din fundas stanga in central, iar ‘balaurul’ Bas Dost, al doilea dupa Messi in clasamentul pentru Gheata de Aur, parea ca-si va trece numele de mai multe ori pe tabela de marcaj.

In fata a peste 40.000 de spectatori, dintre care aproximativ 1.000 sustinatori “ros-albastri”, jucatorii lui Dica au stat insa excelent in teren si puteau chiar da lovitura pe contraatac.

Alibec, in prima repriza, dar mai ales Enache, in partea secunda, au trecut de putin pe langa un gol urias in vederea returului.

In tabara portughezilor, Acuna si Podence au pus in pericol poarta bravului Nita.

In ultimele 10 minute ale intalnirii, FCSB a evoluat cu un jucator in minus, dupa ce Pintilii a vazut cel de-al doilea cartonas galben si, implicit, pe cel rosu.

Tabela de pe Jose Alvalade din Lisabona a ramasa insa nemodificata, iar soarta calificarii se va decide saptamana viitoare pe National Arena.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …