Friday , March 29 2024

FCSB i-a transferat pe Dragos Nedelcu si Romario Benzar de la Viitorul

FCSB i-a transferat miercuri pe Dragos Nedelcu si Romario Benzar de la Viitorul Constanta.

nedelcu-benzar

Cei doi fotbalisti au ajuns la resedinta lui Gigi Becali si au semnat contracte pe o perioada de cinci ani cu gruparea ros-albastra.

“Traiesc o bucurie, am luat cei mai buni jucatori din Romania la ora asta. Pe Nedelcu il vad fundas central. Nu poate fi mai bun ca mijlocas central decat Casemiro, dar poate fi mai bun fundas central decat Pique. Si atunci va juca fundas central”, a spus Becali inainte ca cei doi fotbalisti sa semneze.

Din informatiile existente, Viitorul va primi in jur de 2.7 milioane de euro pentru cei doi fotbalisti. Totodata, formatia lui Hagi pastreaza si 20% dintr-un eventual transfer.

Ce au declarat fotbalistii la prezentarea oficiala:

Dragos Nedelcu: “Am primit o a doua sansa. Este un pas inainte pentru mine. Steaua e cea mai buna echipa din Romania si trebuie sa dau totul. Mi-am dorit foarte mult sa ajut Viitorul sa mearga in Liga Campionilor, dar din pacate nu s-a putut. A trebuit astfel sa profit de a doua sansa”.

Romario Benzar: “Sunt foarte fericit, ma bucur ca sunt aici. Domnul Becali m-a sunat la ora 1, iar la ora 1 si un minut am acceptat sa vin aici. Sper sa avem multe reusite, sa ne calificam in grupele Ligii Campionilor si sa devenim campioni. Va spun sincer ca mi-am dorit sa vin la Steaua”.

In varsta de 20 de ani, Dragos Nedelcu poate evolua ca mijlocas sau fundas central. El este un jucator de baza al nationalei de tineret. FCSB i-a trecut in contract o clauza de reziliere de 50 de milioane de euro.

Romario Benzar are 25 de ani si evolueaza ca fundas dreapta. El este si titularul pe acest post in nationala Romaniei. Clauza lui de reziliere este de 10 milioane de euro.

Ambii fotbalisti au fost promovati in fotbalul mare de Academia lui Gica Hagi.

sursa foto: Gazeta Sporturilor

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …