Friday , March 29 2024

EURO 2016: Belgia umileste Ungaria si se califica in sferturi. Scorul turneului: 4-0

belgia

Belgia a invins categoric, cu scorul de 4-0, echipa nationala a Ungariei, in optimile EURO 2016, calificandu-se astfel in sferturile de finala.

Meciul a fost unul spectaculos, in care ungurii au avut ocazii importante de a marca, insa nu au putut rezista in fata masinariei de fotbal a tinerilor belgieni.

Kevin De Bruyne a fost omul-orchestra in prima repriza. A centrat pentru golul lui Alderweireld, cu capul, din minutul 10, dupa care a avut multe ocazii, printre care si o bara.

Kiraly a facut minuni in poarta, lasat singur de defensiva sa in fata suturilor belgiene. Hazard, Mertens si Lukaku au fost alti jucatori ai Belgiei care l-au remarcat pe portarul trecut de 40 de ani.

In cele din urma, acesta nu a mai putut face nimic in minutul 78, cand Batshuayi, tocmai intrat pe teren, a dublat avantajul, iar un minut mai tarziu Hazard a inscris superb. Carrasco, jucatorul lui Atletico Madrid, a inchis tabela, aflat la primul gol pentru nationala si intrat si el pe teren pe final de meci.

Belgienii reusesc astfel scorul acestui turneu, de pana acum, si castiga clar o partida in care maghiarii au luptat admirabil. Pentru Hazard, De Bruyne si ceilalti urmeaza meciul din sferturi cu Tara Galilor lui Gareth Bale, una dintre surprizele frumoase ale acestui turneu.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …