Friday , April 19 2024

Echipa LPS Suceava are punctaj maxim la Juniori A

N fotbali[tii preg\ti]i de Ovidiu Murariu au bifat duminic\ cea de-a doua victorie de la startul noului sezon, dup\ ce s-au impus, cu scorul de 4-2, `n fa]a celor de la LPS Piatra Neam]

LPS Suceava a urcat pe locul secund `n clasamentul Campionatului Na]ional de Juniori A, dup\ ce a bifat duminic\ cea de-a doua victorie de la startul noului sezon, scor 4-2, `n compania celor de la LPS Piatra Neam], `ntr-un meci disputat pe terenul “1 Mai” din cartierul I]cani. Golurile echipei antrenate de Ovidiu Murariu au fost marcate de Avasiloaie, din 11 metri, Ignat [i Vi]el, ultimul reu[ind o dubl\.

Cealalt\ forma]ie local\ `nscris\ `n competi]ie, Sporting Suceava a pierdut la scor de neprezentare, 0-3, pe terenul liderului la zi al seriei, LPS Roman, dup\ ce la pauz\ gazdele aveau un avantaj de un gol.

N Etapa a II-a:

FC Vaslui – LPS Bac\u                          3-0

ASC Ceahl\ul – LPS Ia[i                                     0-3

LPS Suceava – LPS Piatra Neam]          4-2

LPS Roman – Sporting Suceava                        3-0

LPS Boto[ani – FC Boto[ani                   1-1

CS{ Boto[ani – Noua Genera]ie Ia[i         1-3

Politehnica Ia[i – CS{ T=rgu Neam]         5-1

FC Ceahl\ul a stat.

~n campionatul destinat Juniorilor B, `n ciuda faptului c\ alinizeaz\ fotbali[ti cu un an mai mici dec=t adversarii lor, echipa celor de la LPS Suceava, condus\ de pe banc\ de Ovidiu Cald\ru[, a c=[tigat duminic\, cu scorul de 4-3, `n fa]a celor de la LPS Piatra Neam]. De[i s-a vazut condus\ la pauz\ cu scorul de 2-3, forma]ia sucevean\ [i-a adjudecat `n cele din urm\ victoria prin golurile marcate de Lu]ac, Rusu [i Cerlinc\, ultimul transform=nd cu succes dou\ lovituri de pedeaps\.

Condidat\ la un loc pe tabloul Turneului Semifinal, grupa de juniori B a celor de la Sporting a pierdut cu scorul de 1-2 pe terenul celor de la LPS Roman, dup\ ce forma]ia antrenat\ de Ciprian Anton a terminat prima repriz\ `n avantaj, gra]ie golului semnat de Ioancea.

N Etapa a II-a:

FC Vaslui – LPS Bac\u                          2-1

ACS Ceahl\ul – LPS Ia[i                                     0-2

LPS Suceava – LPS Piatra Neam]          4-3

LPS Roman – Sporting Suceava                        2-1

LPS Boto[ani – FC Boto[ani                   9-2

CS{ Boto[ani – Noua Genera]ie Ia[i         1-1

Politehnica Ia[i – CS{ T=rgu Neam]         0-1

FC Ceahl\ul a stat.

~n runda urm\toare, programat\ duminic\, 26 septembrie, Sporting Suceava va primi pe stadionul Areni, vizita grup\rii FC Vaslui, `n timp ce grupele celor de la LPS Suceava se vor deplasa `n fieful forma]iei LPS Ia[i. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …