Friday , April 19 2024

Drugă a bătut palma cu Foresta

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a semnat pe doi ani cu gruparea de pe Areni și a fost adus să acopere postul de fundaș stânga. Dudu Drugă a mai evoluat pentru Foresta în sezonul 2016/2017. “Mai suntem în discuții avansate cu un fundaș central, un atacant și un junior portar”, a precizat președintele Andrei Ciutac. “Galben-verzii” sunt în vacanță până pe 3 iulie, când este programată reunirea lotului, cel mai probabil sub comanda unui nou antrenor 

Foresta continuă să se întărească în perspectiva viitorului sezon al Ligii a III-a, unul în care se vorbește de promovare pe Areni. “Galben-verzii” au bătut palma în această săptămână cu fundașul de bandă stânga Dudu Drugă, care se întoarce astfel la Suceava după doi ani.

“Am semnat pe doi ani cu Dudu Dru­gă. Este un jucător pe care îl cu­noaștem foarte bine și care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Odată cu această achiziție, cred că ne-am acoperit un post deficitar, cel de fundaș stânga, unde a trebuit să improvizăm pe tot parcursul sezonului trecut”, a precizat preșe­dintele Fo­restei, Andrei Ciutac.

În vârstă de 29 de ani, Dudu Drugă a mai evoluat de-a lungul carierei pentru for­ma­țiile CSM Roman, Ceahlăul Piatra Neamț, Farul Constanța, FC Botoșani, Sport Club Bacău, Pandurii Târgu Jiu, Energeticianul Petroșani și Aerostar Bacău, la ultima grupare fiind titular de drept în returul ultimului sezon al Ligii a II-a.

Dudu Drugă este a treia achiziție făcută de Foresta în această vară, după Andrei Cerlincă și Vlad Stănescu, reveniți de la Bucovina Rădăuți. “Mai suntem în discuții avansate cu un fundaș central, un atacant și un junior pentru postul de portar”, a mai spus Andrei Ciutac.

La capitolul plecări, Foresta s-a despărțit recent de patru jucători: Florin Logofătu, Ionuț Artenie, Andrei Matei­ciuc și Paul Ionescu.

“Galben-verzii” sunt în vacanță până pe data de 3 iulie, când este programată reunirea lotului, cel mai probabil sub comanda unui nou antrenor. Până la startul viitorului sezon al Ligii a III-a, care va avea loc pe 24 august, gruparea de pe Areni va efectua un cantonament montan la Pojorâta sau în zona Bistrița și va disputa patru meciuri de verificare, au mai anunțat oficialii Forestei. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …