Thursday , March 28 2024

Două noi concursuri atletice în sala complexului Areni

Astăzi are loc etapa județeană a Campionatului Național indoor și întrecerile Memorialului “Mihai Axinte”. Ambele competiții se adresează copiilor și juniorilor

Sala complexului Areni va găzdui la sfârșitul acestei săptă­mâni două noi concursuri ­atleti­ce, este vorba de etapa ju­de­­țeană a Campionatului Na­țional indoor și de Memorialul “Mihai Axinte”. Organizate de Aso­ciația Județeană de Atle­tism, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava și Universita­tea “Ştefan cel Mare” Suceava, întrecerile se adresează copii și juniorilor. Competițiile vor de­buta astăzi, la ora 14.00 și vor conține 12 probe de concurs: 50 metri, 60 metri, 200 metri, 400 metri, 800 metri, 3.000 metri, aruncarea mingii de oină, aruncarea greutății săritura în lun­gime, 3 kilometri marș feminin, 5 kilometri marș masculin și ștafeta open de 4×200 de metri.

La start sunt așteptați atleți din Suceava și din județele învecinate, câștigătorii urmând să fie recompensați de către Asociația Județeană de Atletism cu diplome, medalii și alte premii. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …